Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Απάντηση ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής σε συκοφαντικό δημοσίευμα: “Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην”

Απάντηση ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής σε συκοφαντικό δημοσίευμα: “Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην”
Σε μια επίδειξη ανευθυνότητας που για την συγκεκριμένη εφημερίδα ομολογουμένως εκπλήσσει και κατά σαφή και ανεπίτρεπτη παραβίαση της αρχής της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, η εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ", δημοσίευσε άρθρο/σχόλιο του κ. Ησαΐα Κωνσταντινίδη που αναφερόταν στην δραστηριότητα των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντινίδης, ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται πως οι τρεις Εθνικιστές Ευρωβουλευτές του κόμματος είναι... ανύπαρκτοι και ουδόλως ασχολούνται με τα εθνικά θέματα. Είναι γεγονός πως πολλές φορές στην δημοσιογραφία ακολουθείται η τακτική της παρουσιάσεως μιας ειδήσεως με την μέθοδο της μισής αλήθειας.
Η υιοθέτηση όμως του απόλυτου ψεύδους ως μεθόδου επικοινωνίας και σπιλώσεως της υπολήψεως των πολιτικών αντιπάλων είναι παγκόσμια δημοσιογραφική πρωτοτυπία και εντάσσεται στην κατηγορία εκείνη της πρακτικής η οποία διώκεται κατά νόμον οπότε σίγουρα δεν είναι και ηθική.
Εάν ο κ. Κωνσταντινίδης ενδιαφερόταν πραγματικά για την αλήθεια, άρα και για την Ελλάδα (ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικόν ότι είναι αληθές, όπως έλεγε και ο εθνικός ποιητής ), θα ακολουθούσε άλλη προσέγγιση. Θα αφιέρωνε λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο του προκειμένου να εισέλθει στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής αλλά και σε άλλους πατριωτικούς ιστοτόπους και να διαπιστώσει το κατά πόσον είναι "ανύπαρκτοι" ή όχι  στην Ευρωβουλή οι εθνικιστές Ευρωβουλευτές. Προτείνουμε αυτόν τον τρόπο ενημερώσεως γιατί όπως όλοι γνωρίζουν, τα συστημικά ΜΜΕ έχουν αποκλείσει από τις ειδήσεις τους ότι αληθές έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή και προβάλλουν μόνο ασύστολα ψεύδη.Η πρακτική αυτή είναι βεβαίως αντιδημοκρατική και ανέντιμη και προφανώς μη νόμιμη άρα μη ηθική. Για τα θέματα όμως αυτά η δημοκρατική συνείδηση του κ. Κωνσταντινίδη δεν φαίνεται να διαμαρτύρεται, ούτε να ευαισθητοποιείται.
Προκειμένου να διευκολύνουμε τον κ. Κωνσταντινίδη στην ενημέρωση του και να τον απαλλάξουμε από πιθανή απώλεια χρόνου, τον πληροφορούμε ότι στους δέκα περίπου μήνες της παρουσίας μας στο Ευρωκοινοβούλιο, οι τρεις Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουμε πραγματοποιήσει 3 γραπτές δηλώσεις, 89 κοινοβουλευτικές ερωτήσεις και 927 παρεμβάσεις στις Επιτροπές στις οποίες συμμετέχουμε και στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, αναδεικνυόμενοι από τους πλέον δραστήριους Έλληνες και όχι μόνον, Ευρωβουλευτές.
Είμαστε, αξιότιμε κύριε Κωνσταντινίδη οι μόνοι Έλληνες Ευρωβουλευτές οι οποίοι ανασύραμε από την αφάνεια και την αποτελμάτωση το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Με την σθεναρή και μαχητική στάση μας στο υπόψη θέμα υποχρεώσαμε να αφυπνιστούν και μερικοί (λίγοι δυστυχώς) από τους υπόλοιπους Έλληνες Ευρωβουλευτές, οι οποίοι ακολούθησαν το παράδειγμα μας. Υπήρξαμε εκείνοι που καταγγείλαμε ευθέως όσους ονόμαζαν τα Σκόπια "Μακεδονία". Είμαστε εκείνοι που στηλιτεύουμε την πρόθεση της Ε.Ε. να εντάξει ως μέλη την Τουρκία, την Αλβανία και τα Σκόπια, ενώ δεν τηρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Θα επιθυμούσαμε να μην αναφερθούμε με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα αυτά. Το κάνουμε όμως αμυνόμενοι και προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι νοήμονες αναγνώστες της "Ελεύθερης Ώρας" δεν είναι κουτοχορτοφάγοι και σίγουρα δεν υιοθετούν την προσπάθεια βιασμού της αλήθειας στην οποία έχει επιδοθεί ο κ. Κωνσταντινίδης. Αντιλαμβάνονται επίσης ότι αυτό γίνεται για έναν και μόνο λόγο. Να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή και να δημιουργηθούν αρνητικές για το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών εντυπώσεις με σκοπό να προβληθεί στην κατάλληλη στιγμή κάποια άλλη "Εθνικιστική" κίνηση. Είναι το μοναδικό μέσο που έχει απομείνει ακόμη ισχυρό στα χέρια των εχθρών και των πολιτικών μας αντιπάλων, αν και αυτό φθίνει σταδιακά με αποτέλεσμα η θλίψη τους να τους οδηγεί σε ενέργειες όπως η παραπάνω.
Η Χρυσή Αυγή όμως, όσο και αν αυτό τους ενοχλεί, όχι μόνο θα έχει απήχηση στον κόσμο, όχι μόνο θα αντιστέκεται, όχι μόνο θα μάχεται εναντίον όλων, αλλά θα είναι και η μόνη πολιτική δύναμη που όλοι πλέον αναγνωρίζουν πως είναι ικανή να σώσει την πατρίδα, άρα και εν δυνάμει παρούσα στον πολιτικό προσκήνιο της χώρας.
Τέλος εκείνο που μας στεναχωρεί σε μεγάλο βαθμό, είναι το γεγονός ότι η εις βάρος μας απρέπεια, βρήκε φιλόξενη θέση στην "Ελεύθερη Ώρα", μια εφημερίδα της οποίας υπήρξαμε αναγνώστες από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της όταν εκείνος που την αγόραζε γινόταν αυτομάτως στόχος πολλών και ποικίλων αντιδράσεων και διώξεων ενδεχομένως. Τότε όμως τα γραφόμενα της εφημερίδος μας άγγιζαν την καρδιά. Τώρα δημοσιεύματα όπως αυτά του κ. Κωνσταντινίδη, μας αγγίζουν δυστυχώς τα νεύρα. Ίσως διότι αυτά ερωτοτροπούν όχι με τον "κίτρινο φάκελλο" όπως θα έλεγε ο Καραγάτσης αλλά με την κίτρινη  δημοσιογραφία, κάτι το οποίον ειλικρινά απευχόμαστε να συμβεί με την υπόψη εφημερίδα.
Οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Ελευθέριος Συναδινός
Λάμπρος Φουντούλης
Γεώργιος Επιτήδειος

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: