Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Μοιράζουν φυλλάδια με οδηγίες σε όσους μπαίνουν παράνομα στην Ελλάδα!

130615-lathrometanastes
Βλέποντας την ανικανότητα και γιατί όχι και την συνεργασία της «ελληνικής» κυβέρνησης οι Τούρκοι προχωρούν απροκάλυπτα και με θράσος πλέον στον εξισλαμισμό της Ελλάδος και της Ευρώπης. Στα παράλιά της μοιράζονται στους λαθρομετανάστες που συνωστίζονται για περάσουν στην χώρα μας καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές φυλλάδια στα οποία αναγράφεται η φράση «καλώς ήρθες στην Ελλάδα», αλλά και οδηγίες και φράσεις για την πρώτη συνεννόηση. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι Τούρκοι δουλέμποροι βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία, αν όχι με το επίσημο τουρκικό κράτος, σίγουρα με κάποιες υπηρεσίες του.

Το διαχρονικό σχέδιο των Τούρκων
Η Τουρκία εδώ και δεκαετίες, αυτό είχε ειπωθεί μάλιστα και από τον Οζάλ, έχει βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο «ειρηνικής» κατάκτησης της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης, μέσω της διοχέτευσης τουρκικών και τουρκόφωνων πληθυσμών, αλλά και μουσουλμάνων γενικότερα με το πρόσχημα της λαθρομετανάστευσης. Είναι γνωστό ότι στα μεγαλοϊδεατικά σχέδια προσβλέπει να παίξει ηγετικό ρόλο όχι μόνον στους τουρκικούς, όπως τους χαρακτηρίζει, λαούς αλλά και στον μουσουλμανικό κόσμο και προσπαθεί να το πράξει εκμεταλλευόμενη την γελοία και εθνοβλαβή αντίληψη των Ευρωπαίων περί ανθρωπισμού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ήδη πολλές ευρωπαϊκές χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα ταραχών και τρομοκρατίας από «πολίτες» τους που προέρχονται από τις πρώην αποικίες τους και που πίστευαν ότι ο δυτικός τρόπος ζωής θα ήταν ένα δέλεαρ για να απαρνηθούν τον δικό τους. Όμως η φύση των ανθρώπων δεν αλλάζει με ένα χαρτί υπηκοότητας.

Η στάση της «ελληνικής» κυβέρνησης
Το περιστατικό των φυλλαδίων αλλά και η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα στίφη των λαθρομεταναστών στην χώρα μας οι οποίοι τώρα πλήττουν και την μεγαλύτερη πηγή εσόδων μας, τον τουρισμό, αντί όπως θα έπρεπε να κινητοποιήσει την κυβέρνηση ώστε να αντιμετωπίσει την κατάσταση, αντίθετα αυτή ψηφίζει νομοσχέδια στην βουλή για την απόδοση ιθαγένεια;, ούτε καν υπηκοότητας, στα παιδιά δεύτερης γενιάς των λαθραίων. Επειδή δεν μπορούμε να τους απαλλάξουμε λέγοντας ότι είναι αφελείς θα πούμε ότι το κάνουν συνειδητά γιατί δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν ότι έτσι ουσιαστικά δίνουν κίνητρο στους εισβολείς να πλημμυρίσουν την πατρίδα μας.
Δεν γνωρίζουμε αν παίζουν το παιχνίδι των Τούρκων, της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή και των δύο, αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι για να σωθεί η χώρα πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν και όλοι τους.
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: