Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Το δεκανίκι του Σαμαρά που λέγεται ΚΚΕ απειλεί ότι θα είναι «μέσα στα εκλογικά τμήματα»

Το δεκανίκι του Σαμαρά που λέγεται ΚΚΕ απειλεί ότι θα είναι «μέσα στα εκλογικά τμήματα»
Προφανώς για να διαφυλάξει το "ΝΑΙ"
Θρασύδειλοι, αρχιψεύτες, αισχροί «νταβατζήδες» των εργαζομένων, «μαντρόσκυλα» του συστήματος και ανάλογα με τον καιρό, από προστάτες του Κοινοβουλίου μετατρέπονται σε αρνητές του. Πάντοτε, όμως, εκ του ασφαλούς ως γνήσια τέκνα του καθεστώτος, αφού «με λένε Ριζο(σπάστη;) και όπως θέλω τα γυρίζω». Ένα νέο κρούσμα όλων αυτών των συμπτωμάτων του ΚΚΕ αποτέλεσε και ο διάλογος που είχε ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα, νυν σταλινίσκος του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με τον πρώην κομματικό του υφιστάμενο στην ΚΝΕ και νυν πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Υποστηρίζοντας ο Τσίπρας ότι την Κυριακή του δημοψηφίσματος ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ «θα ψηφίσουμε το ίδιο ψηφοδέλτιο» ακολούθησε η εξής στιχομυθία:
Δ. Κουτσούμπας: «Κάνετε μεγάλο λάθος».
Αλ. Τσίπρας: « Δε θα ψηφίσετε;»
Δ. Κουτσούμπας:  «Κάνετε μεγάλο λάθος. Θα ψηφίσουμε αυτό που σας προτείνουμε απόψε να γίνει ζήτημα στη Βουλή και θα είμαστε και έξω από τα εκλογικά τμήματα και μέσα στα εκλογικά τμήματα. Εσείς δεν ξέρω πού θα είστε την άλλη Δευτέρα».
Αυτό το «θα είμαστε και έξω από τα εκλογικά τμήματα και μέσα στα εκλογικά τμήματα» τι ακριβώς σημαίνει; Μήπως ότι τα ΚΝΑΤ του ΚΚΕ θα αναλάβουν «δράση»; Και αν ναι, με ποιον τρόπο; Ιδιαιτέρως μέσα στα εκλογικά τμήματα, τι προτίθενται να κάνουν οι τραμπούκοι του ΚΚΕ; Να αναβιώσουν τις «εκλογικές» διαδικασίες που λάμβαναν χώρα στο παρελθόν επί Στάλιν, Χότζα και Τσαουσέσκου;
Και τελικά, με την αλλοπρόσαλλη δική τους πρόταση, πού ακριβώς σκοπεύουν; Είναι γνωστό ότι στο ΚΚΕ μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, όσο θέλουν και όπου θέλουν. Μπορούν να «απειλούν» και να «αμφισβητούν» τα πάντα, μέχρι και στην (λεκτική) κατάργηση της εκλογικής διαδικασίας να φτάσουν. Έτσι κι αλλιώς, είναι γνωστοί πολιτικοί απατεώνες που δεν πιστεύουν σε καμία επανάσταση, έστω και κομμουνιστικού τύπου.
Απλώς, έχουν ένα κομματικό μαγαζάκι, το οποίο πρέπει να συντηρήσουν για τους δικούς τους βιοποριστικούς και πολιτικάντικους λόγους. Αποτελούν ένα χρήσιμο εξάρτημα του καπιταλισμού και ως τέτοιοι λειτουργούν, ως στυλοβάτες του δηλαδή.
Γιώργος Μάστορας
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: