Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών έχει μετατραπεί η Αρχαία Αγορά στη Θεσσαλονίκη

Σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών έχει μετατραπεί η Αρχαία Αγορά στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων η αρχαία αγορά στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Χαλκέων, έχει εξελιχθεί σε εστία διακίνησης ναρκωτικών και εγκληματικών δραστηριοτήτων. Η πορνεία, η πώληση ναρκωτικών και λαθραίου καπνού, καθώς και περιστατικά βίας μεταξύ των «θαμώνων» αποτελούν πλέον την καθημερινότητα σε αυτόν τον άλλοτε ιερό τόπο.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις κατοίκων της περιοχής: «Έχουμε δει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Προχθές, κάποιος παραλίγο να σκοτώσει μια ιερόδουλη, ενώ το εμπόριο ναρκωτικών γίνεται μπροστά στα μάτια τα δικά μας και των παιδιών μας. Αυτό, μάλιστα που μας συγκλονίζει είναι ότι ως “βαποράκια” χρησιμοποιούν πολλά νέα παιδιά.»
Φαινόμενα όπως το συγκεκριμένο μαρτυρούν την κατάπτωση, ηθική και κοινωνική, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά ενός ολόκληρου Έθνους. Αφενός, ο Γ. Μπουτάρης δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με αυτά τα φαινόμενα, καθώς το μόνο που εξάπτει τον ενδιαφέρον του είναι η οργάνωση «Πολύχρωμων Εκδηλώσεων», η τόνωση του «πολυφυλετικού» χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης καθώς και η πολεμική (από κοινού με το υπόλοιπο κράτος και το παρακράτος) εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Αφετέρου, ο υπουργός Υγείας ασχολούμενος συνεχώς με την περίθαλψη των λαθρομεταναστών δεν προφταίνει να μεριμνήσει για το ζήτημα των ναρκωτικών, το οποίο πλήττει την ελληνική νεολαία όσο ποτέ.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: