Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ: Πλήθος κόσμου στήριξε το Σωματείο Ελλήνων Εργαζομένων “Άγιος Νικόλαος” - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ: Πλήθος κόσμου στήριξε το Σωματείο Ελλήνων Εργαζομένων “Άγιος Νικόλαος” -  Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Η τρομοκρατία αριστεριστών και ΚΚεδων ΔΕΝ ήταν ικανή να κάμψει το ηθικό των Ελλήνων εργατών
Την Δευτέρα 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγιασμός και τα επίσημα εγκαίνια των νέων γραφείων του ''Σωματείου Ελλήνων Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ναυπηγοεπισκευαστικών Ζωνών (Πειραιώς - Κερατσινίου - Δραπετσώνας - Νίκαιας - Νήσων) - Άγιος Νικόλαος'.

Μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας των αναρχοαριστεριστών και την απέλπιδα προσπάθεια τους να ''απομονώσουν'' όσους ήθελαν να δώσουν το παρών στην εκδήλωση αυτή, τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να επιβεβαιώσουν στην πράξη την ανυποληψία και την μηδενική τους πλέον απήχηση στην ελληνική κοινωνία. Παρά το αγωνιώδες κάλεσμα δεκάδων σωματείων (όλως τυχαίως ελεγχόμενων από το ΚΚΕ...), φορέων, συλλογικοτήτων κλπ. ο θλιβερός θίασος των ''αντιφασιστών'' συγκέντρωσε μόλις και μετά βίας μερικές δεκάδες άτομα αποκλεισμένα στην πύλη της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης!


Εντύπωση δε προκάλεσε και η μεροληπτική στάση της αστυνομίας η οποία αντί να απαγορεύσει αυτή την παράνομη αντισυγκέντρωση, κύκλωσε με πλήθος διμοιριών ΜΑΤ των χώρο της εκδήλωσης απαγορεύοντας γενικά την κυκλοφορία, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο σχεδόν μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης να απαγορεύσει καθολικά την προσέλευση όσων επιθυμούσαν να παραστούν σε αυτή!
Παρόλα αυτά εκατοντάδες εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής του Περάματος έδωσαν βροντερό παρών και δήλωσαν με την παρουσία τους την στήριξη στην έντιμη αυτή προσπάθεια των Ελλήνων εργαζομένων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης.

Μετά τον αγιασμό τους παρόντες καλωσόρισε το μέλος του σωματείου Καλαρίτης Ελπιδοφόρος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Χρυσή Αυγή για την στήριξη στον αγώνα τους.

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του ΛΑΣΙΤΑ Μπαρμπούρης Ευάγγελος, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλούς αγώνες, εξήρε την αποφασιστικότητα των εργαζομένων και τόνισε την σημαντική συμβολή του Κινήματος μας σε αυτή την νέα προσπάθεια.

Έπειτα τον λόγο έλαβε εκ μέρους των Σαλαμίνιων εργατών της ζώνης ο Στέφας Θεόδωρος, ο οποίος διαβεβαίωσε για την θέληση των Ελλήνων εργαζομένων να ανακτήσουν τα κεκτημένα δικαιώματα τους τονίζοντας παράλληλα πως μόνο η Χρυσή Αυγή είναι εκείνη η οποία συμπαρίσταται εμπράκτως.

Τέλος, ο πρόεδρος του σωματείου Κυριτσόπουλος Χρήστος κατήγγειλε τον βρώμικο πόλεμο των αριστερών ''εργατοπατέρων'' που απαξίωσαν την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη σε συνεργασία με το ανθελληνικό κράτος και τόνισε με την σειρά του την μεγάλη συμβολή του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος μας στον έντιμο αγώνα, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την προσωπική προσπάθεια του βουλευτή Β' Πειραιώς Λαγού Ιωάννη στην ευόδωση του σκοπού αυτού.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο, ενώ το παρόν έδωσε και ο βουλευτής επικρατείας συναγωνιστής Παππάς Χρήστος.

Ακολουθούν τα βίντεο των ομιλιών:

Καλαρίτης Ελπιδοφόρος - Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων εργατών

Μπαρμπούρης Ευάγγελος - Το μόνο χρέος μας είναι απέναντι στην ιστορία μας
Στέφας Θεόδωρος - Οι Έλληνες εργαζόμενοι θα ανακτήσουν τα κεκτημένα δικαιώματα τους

Κυριτσόπουλος Χρήστος - καταγγελία του βρώμικου πόλεμου των αριστερών ''εργατοπατέρων''

Σωματείο ''Άγιος Νικόλαος''
Λεωφόρος Δημοκρατίας 4 (Πέραμα)
Τηλ. : 6986 921 654
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: