Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ......!!


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ...

Τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, οπότε και οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων θα ολοκληρώσουν τις δευτερολογίες τους για το θέμα της παράστασης πολιτικής αγωγής.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης μίλησανγια “δριμυτητα και ιδεολογική φόρτιση ” στον λόγο της Πολιτικής Αγωγής η οποία όπως είπαν “επιχειρεί με ιδεολογικά επιχειρήματα και πολιτικό λόγο ” να αντιπαλεψει την ποινική διαδικασία”.

Η Δήμητρα Βελέντζα, δικηγόρος κατηγορούμενων στην υπόθεση, τόνισε : “πρόκειται για ένα καθαρά νομικό ζήτημα. Οι συνάδελφοι της πολιτικής αγωγής κατέφυγαν σε σχόλια άσχετα με το ζήτημα. Το συγκεκριμένο αδίκημα (187ΠΚ) δεν μπορεί να συγκεκριμενοποιηθεί. Είναι σαφές ότι δεν χωρεί παράσταση πολιτικής αγωγής.Καμία απολύτως ενόχληση δεν δημιουργεί στην υπεράσπιση η αναφορά στο παραπεμπτικό βούλευμα. Ούτε η εγκληματική οργάνωση έφτιαξε τις πράξεις, ούτε οι πράξεις την εγκληματική οργάνωση”.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, δικηγόρος του Γιάννη Λαγού, επισήμανε : “Ένας πύρινος λόγος δεν μπορεί να θεωρηθεί ως προτοπή σε τέλεση εγκληματικής ενέργειες. Γι αυτό το λόγο δεν απέδωσε το βούλευμα στον εντολέα μου καμία περαιτέρω συμμετοχή σε εγκληματική πράξη”.

Τέλος ένταση μεταξύ των συνήγορος.ων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης προκλήθηκε όταν ένας εκ των συνηγόρων του Γιάννη Λαγού ανέφερε : “Οι αναφορές της πολιτικής αγωγής ταιριάζουν σε κάτι άλλες δίκες που γίνονται στη Μόσχα!”
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: