Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Το αντισυνταγματικό τόξο ψήφισε επί της αρχής το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο

Το αντισυνταγματικό τόξο ψήφισε επί της αρχής το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο
Με 172 ψήφους υπέρ, 91 κατά και 4 παρών πέρασε πριν λίγο επί της αρχής το λαθρονομοσχέδιο που δωρίζει απλόχερα την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς!
Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία εκφράζοντας τη θέληση της συντριπτική πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, τάχθηκε απερίφραστα κατά του αντεθνικού λαθρονομοσχεδίου, τόσο κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όσο και κατά τη σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια.
Το λαθρονομοσχέδιο ψηφίστηκε με τις ψήφους των βουλευτών του Σύριζα, του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, ενώ ΝΔ και ΑΝΕΛ (ο Ζουράρις ψήφισε ναι!) παρότι έχουν εκδηλώσει την συγκατάθεσή τους στην απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, υποχρεώθηκαν υπό το βάρος του πολιτικού κόστους και της διαρροής ψηφοφόρων να το καταψηφίσουν.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσο στην απόπειρα αφανισμού του Ελληνικού Έθνους, διότι αυτή η Πατρίδα έχει ένα μόνο ιδιοκτήτη: τον Ελληνικό Λαό!
Διαβάστε επίσης: Χρήστος Παππάς: Σκίζουμε τον λαθρονόμο σας - Αυτή η Πατρίδα έχει έναν μόνο ιδιοκτήτη, τον ελληνικό Λαό!
Αντώνης Γρέγος: Το λαθρονομοσχέδιο αποσκοπεί στην εξόντωση των Ελλήνων
Ηλίας Παναγιώταρος: «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»
Γιάννης Λαγός: Με τη δύναμη του Ελληνικού Λαού, η Χρυσή Αυγή θα καταργήσει το λαθρονομοσχέδιο-έκτρωμα!
Μιχάλης Αρβανίτης: Να αποσυρθεί ΑΜΕΣΑ το αντεθνικό λαθρονομοσχέδιο-έκτρωμα
http://www.xryshaygh.com

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Το αντισυνταγματικό τόξο ψήφισε επί της αρχής το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο.

Θα τους εκτελέσω όλους στα 5 μέτρα εάν με κάνετε προθυπουργό ! Είναι στο χέρι σας. Θα σας το υπογράψω κιόλας ότι εάν δέν το κάνω να με εκτελέσεται και ο εκτελεστής να πάρει όλη την περιουσία μου και να γίνει εθνικός ήρωας !

Η σελίδα μας.
https://www.facebook.com/PatriotikoKinimaEllinon
Το βίντεο μας.
https://www.youtube.com/watch?v=1OLYHTKKAQM
Ο πρόεδρος
Γεωργίσης Αθανάσιος