Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ

lafazanhs
Γράφει ο Αντίοχος
Ενόψει της ψήφισης του νέου ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (με κεφαλαία για να… σκάνε!), οι… μεγάλοι επαναστάτες που έβαλαν την ουρά στα σκέλια, άρχισαν να διαψεύδουν τα παραμύθια που μας ξεφούρνιζαν τους προηγούμενους 5 μήνες.
Την αρχή έκανε ο αρχηγός των Λαφαζανίστας-Καραγκιοζίστας (ο λενινιστής που το Σαββατοκύριακο θα γίνει… ρεαλιστής και θα ψηφίσει το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ), διαψεύδοντας το παραμύθι που κυκλοφόρησε ο ίδιος, περί των 5 δις προκαταβολή από την Ρωσσία, για τον Turkish Stream: «Ξέρετε καμία χρυσή αγελάδα να την αρμέγουμε και να παίρνουμε δισ.;  Γράφτηκε αλλά δεν το είπαμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να μας βγάλει… τρελούς.
(ΥΓ) 1: «Γράφτηκε»… Από ποιους γράφτηκε άραγε; Από τους ίδιους παπαγάλους, που ακόμα και μετά την πανηγυρική διάψευση Λαφαζάνη, έγραψαν: «Π. Λαφαζάνης στη Βουλή: Έτσι θα πάρουμε τα 5 δις. της προκαταβολής από τη Ρωσία»… ΕΛΕΟΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!
(ΥΓ) 2: «Υπογράψαμε με τον πρωθυπουργό μνημόνιο στην Πετρούπολη…», συνέχισε ο Λαφαζάνης. Ωπα, πάει και το… «Λένινγκραντ»;
(ΥΓ) 3: Αχ-βαχ, όλα για το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, μέχρι και… μούσι θα σας βάλουνε να ξυρίσετε σύντρόφια!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: