Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ : ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ (φώτο)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΗΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ"  ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!!! ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ενα αλβανικό προφίλ στο Facebook που μεταφράζεται «Η Ζωή είναι χαρά» ανέβασε αυτή την φωτογραφία που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να σχηματίζουν τον αετό της Αλβανικής Σημαίας με τα χέρια.

Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή, πολλοί Αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο, να είναι να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας.

Αν είναι τόσο πατριώτες γιατί δεν πήγαν να υπηρετήσουν στον αλβανικό στρατό; Μήπως με αυτή την φωτογραφία αντί να γίνουν «μάγκες» αλβανοεθνικιστές έβγαλαν τα ίδια τους τα ματάκια; Με το να φέρονται έτσι απλώς είναι σαν να μας λένε πως κρατάμε ένα φίδι στο κόρφο μας!

Οι υπεύθυνοι ας κάνουν ότι θεωρούν σωστό. Γιατί και η ελευθερία έχει τα όρια της ειδικά όταν φοράς τιμημένα ρούχα που πολλοί πότισαν με το ίδιο τους το αίμα.

Με πληροφορίες απο τον Πελασγό Κορυτσάς - himara.gr


http://www.stoxos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: