Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Όταν ο αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ Πουλικόγιαννης, παρουσιάζεται ως «μοδίστρα»

Επειδή η πρόταση της Χρυσής Αυγής για διενέργεια δημοψηφίσματος για το ζήτημα των λαθρομεταναστών είναι «φασιστική» και κατά πως οι «δημοκράτες» λέγουν «ο λαός μας είναι πολιτικά ανώριμος για δημοψηφίσματα», οι πολιτικές δυνάμεις του εθνομηδενισμού περιορίζονται σε μια φαρσοκωμωδία την οποία αποκαλούν επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.
Από αυτό το φιάσκο δήθεν συζήτησης σε επιτροπή της Βουλής, αλλά στην πραγματικότητα επιβολής μέτρων αφανισμού του Ελληνικού Έθνους, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το πάντοτε αντεθνικό ΚΚΕ, το οποίο έστειλε στην επιτροπή έναν από τους αρχιτραμπούκους του, τον Σ. Πουλικόγιαννη.
Για να αντιληφθεί ο καθένας την σοβαρότητα της επιτροπής, αρκεί να δει την ιδιότητα υπό την οποία ο αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ συμμετέχει: Σωτήρης Πουλικόγιαννης, μέλος της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών-Ιματισμού-Δέρματος!
Κάπως έτσι λοιπόν, ο άλλοτε πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά και γνωστός τοις πάσι από τις τραμπούκικες επιθέσεις του σε διαδηλωτές στο Σύνταγμα, εξελίχθηκε σε «μοδίστρα», για να δηλώσει στην επιτροπή-παρωδία πως θέση της μπολσεβίκικης συμμορίας του Περισσού είναι η απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανάστες.
Σε μια περίοδο που οι Έλληνες εργαζόμενοι πλήττονται πανταχόθεν από τα σκληρά μνημονιακά μέτρα, από την ανεργία και τις αυθαιρεσίες των καπιταλιστών και των βολεμένων μαρξιστών συνδικαλιστών, το ΚΚΕ τους ρίχνει ακόμα μία πισώπλατη μαχαιριά: ζητά την αντικατάστασή τους από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, ότι ακριβώς απαιτούν και οι κεφαλαιοκράτες που καταπατούν εργασιακά δικαιώματα και καταφεύγουν σε χαμηλού κόστους λύσεις για να αυξάνουν τα κέρδη τους!

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: