Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Ιδού η συμμορία: Τούρκοι λαθροδιακινητές σε αγαστή συνεργασία με “αντιρατσιστές” γεμίζουν την χώρα με λαθρομετανάστες

Ιδού η συμμορία: Τούρκοι λαθροδιακινητές σε αγαστή συνεργασία με “αντιρατσιστές” γεμίζουν την χώρα με λαθρομετανάστες
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lesvosnews.gr, το οποίο βιώνει την γιγάντωση των λαθρομεταναστευτικών ροών από πρώτο χέρι, όσοι εκ των λαθρομεταναστών διαθέτουν αρκετά χρήματα, παίρνουν «δώρο» από τους δουλεμπόρους ένα εγχειρίδιο – τουριστικό οδηγό, σχεδιασμένο ακριβώς για τις ανάγκες τους.

Το βιβλιαράκι αυτό έχει τίτλο «WELCOME TO GREECE!» και υπότιτλο, «AN INFO-GUIDE FOR REFUGEES AND MIGRANTS». Στις εσωτερικές του σελίδες έχεις δεκάδες πληροφορίες, για το πώς θα κινηθούν και τι θα κάνουν μόλις φτάσουν στην Ελλάδα. Στις σελίδες αυτού του εντύπου, του οποίου σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για έναν λαθρομετανάστη, από το που βρίσκονται τα κέντρα κράτησης, μέχρι το ποια είναι η ελληνική νομοθεσία, καθώς και τηλέφωνα... δικηγόρων, που αναλαμβάνουν (με το αζημίωτο φυσικά) τέτοιες υποθέσεις.

Είναι σαφές ότι τόσο οι δικηγόροι, όσο και οι διάφορες οργανώσεις που πιθανόν εμπλέκονται με το φυλλάδιο, που μοιράζουν οι τούρκοι δουλέμποροι, είναι τουλάχιστον εκτεθειμένοι ανεπανόρθωτα, ενώ είναι άξιο έρευνας από αρμόδιο εισαγγελέα το αν εμπλέκονται και ποινικά στην υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών. Για... κακή τους τύχη, το φυλλάδιο αυτό βγήκε στο φως της δημοσιότητας και έτσι μπορέσαμε να εντοπίσουμε την πηγή του.

Το φυλλάδιο, λοιπόν, ανήκει σε διεθνή «αντιρατσιστική» οργάνωση, η οποία εντός του πολυτελούς φυλλαδίου παρέχει πλήρεις πληροφορίες προς λαθρομετανάστες, προτρέποντάς τους μάλιστα να μην δώσουν αποτυπώματα σε άλλες χώρες, παρά μόνο στην Ελλάδα, έτσι ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα, σε περίπτωση που φτάσουν σε άλλη χώρα και δεν τους αρέσει.
Μία από τις οργανώσεις που εμφανίζονται στο εν λόγω φυλλάδιο είναι μία με τίτλο «Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών» και εδώ είναι που αρχίζουν οι πραγματικές αποκαλύψεις. Πριν ειπωθεί το οτιδήποτε να πούμε ότι συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα είναι ήδη στα χέρια των αρμοδίων. Η εν λόγω οργάνωση δικηγόρων, λοιπόν, η οποία εδρεύει στα Εξάρχεια, δίνει ως τηλέφωνό επικοινωνίας, το τηλέφωνο δικηγόρου, που φιλοδοξεί να ονομαστεί κατήγορος εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, έχει πολλάκις συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις κατασυκοφάντησης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, σε πολλές εκ των οποίων συμμετείχε από κοινού με τον δημοσιογράφο, του οποίου τα βιβλία εναντίον της Χρυσής Αυγής επιδοτεί η Μέρκελ.
Το γεγονός ότι ο εν λόγω «δικηγόρος» υπήρξε εισηγητής σε εκδήλωση του Σύριζα σχετικά με την μεταναστευτική πολιτική μίας κυβέρνησης Σύριζα, περιπλέκει νομικά το ζήτημα, αφού νωπές είναι οι συνομιλίες που έπιασε κοριός της ΕΥΠ, σύμφωνα με τις οποίες τα κυκλώματα των δουλεμπόρων έχουν βρει ευήκοα ώτα σε χώρους της συγκυβέρνησης, φτάνοντας μάλιστα να καθορίζουν τις μεταθέσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους.
Πρόκειται για έναν κύκλο εκμετάλλευσης ανθρώπων, που ξεκινάει από τους δουλεμπόρους, περνά από τέτοιους δικηγόρους, ΜΚΟ που λαμβάνουν αφειδώς χρήμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και καταλήγει στα φραουλοχώραφα και τις επιχειρήσεις των πλουτοκρατών, που επιθυμούν φτηνότερο εργατικό δυναμικό, εις βάρος πάντα των Ελλήνων. Ως «παράπλευρη απώλεια», που και πάλι γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης, υποβαθμίζονται οι γειτονιές των Ελλήνων, αυξάνεται η εγκληματικότητα και απαξιώνεται η ανθρώπινη ζωή.
Το «έγκλημα» της Χρυσής Αυγής για τέτοιους «κατήγορους» είναι ότι, προασπιζόμενη τα δικαιώματα και τα δίκαια των Ελλήνων πολιτών, «απείλησε» τον συγκεκριμένο επιχειρηματικό κύκλο, θέτοντας σε κίνδυνο πολλά άνομα και ανήθικα συμφέροντα. Γι’ αυτό και ο συγκεκριμένος δικηγόρος φρονεί ότι δικαιούται να συμπεριληφθεί στην πολιτική αγωγή εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Το αστείο είναι ότι όλα τα παραπάνω βρέθηκαν μόνο μέσω της χρήσεως του διαδικτύου. Φανταστείτε πόση βρώμα και δυσωδία μπορούν να αποκαλύψουν οι αρμόδιοι εισαγγελείς, ερευνώντας την υπόθεση. Υπάρχει, όμως, η πολιτική βούληση να σπάσει το απόστημα; Πολύ αμφιβάλλουμε!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: