Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Εβραίοι έποικοι έκαψαν χριστιανική εκκλησία στην Γαλιλαία

Εβραίοι έποικοι έκαψαν χριστιανική εκκλησία στην Γαλιλαία
Προ ολίγων ημερών βίαιοι Ιουδαίοι εποικιστές έκαψαν και κατέστρεψαν χριστιανική εκκλησία στην περιοχή Τάμπγκα στις όχθες της λίμνης της Γαλιλαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ειδησεογραφικών πρακτορείων οι Ιουδαίοι βάνδαλοι προκάλεσαν σοβαρότατες ζημιές στην εκκλησία, έκαψαν εικόνες και άλλα ιερά αντικείμενα, ενώ έβαψαν στους τοίχους υβριστικά συνθήματα στην εβραϊκή γλώσσα, συνθήματα όπως «θα εξαλείψουμε τον ψεύτικο θεό σας». Προφανώς και οι Ιουδαίοι δολιοφθορείς με αυτό το σύνθημα και τις ενέργειες τους θέλουν να αποδείξουν την ιδεολογική τους συνάφεια με τους ισλαμοσυμμορίτες, εξ ου και η αμέριστη συμπαράσταση τους προς αυτούς στα μέτωπα της Μέσης Ανατολής.
Η ισραηλινή αστυνομία στις δηλώσεις της ανέφερε ότι προσπαθεί να συλλάβει τους βέβηλους-βανδάλους εποίκους, όμως είναι τοις πάσι γνωστό ότι ποτέ ως τώρα στο Ισραήλ δεν έχουν συλληφθεί Ιουδαίοι για  πράξεις εναντίον μη Ιουδαίων και των περιουσιών αυτών. Να υπενθυμίσουμε ότι οι Ιουδαίοι αναφερόμενοι σε μη Ιουδαίους τους αποκαλούν με την λέξη «γκογίμ», που σημαίνει ειδωλολάτρης ή Χριστιανός.
Ας δούμε τι διδάσκει το ιερό βιβλίο Ταλμούδ στους Ιουδαίους σχετικά με τους μη Ιουδαίους ή άλλως σχετικά με αυτούς που δεν ανήκουν στον «εκλεκτό και περιούσιο λαό».
«Οι Ιουδαίοι είναι άνθρωποι, αλλά οι μη Ιουδαίοι δεν είναι άνθρωποι. Είναι θηρία».
«Ο γκογίμ είναι σαν τον σκύλο. Οι γραφές μας διδάσκουν να τιμούμε τον σκύλο περισσότερο από έναν μη Ιουδαίο».
«Αν και ο Θεός δημιούργησε τους μη Ιουδαίους, παρ’ όλα αυτά είναι ζώα με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για τον Ιουδαίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Γι αυτό και θα υπηρετείται από ζώα με μορφή ανθρώπων».
«Μια έγκυος μη Ιουδαία δεν είναι καλύτερη από ένα ζώο που κυοφορεί».
«Οι ψυχές των μη Ιουδαίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα που τα ονομάζουμε γουρούνια».
«Αν και ο μη Ιουδαίος έχει τον ίδιο σωματότυπο με έναν Ιουδαίο, παρ’ όλα αυτά διαφέρουν όπως ο πίθηκος με τον άνθρωπο».
«Όταν συντρώγεις με έναν γκογίμ είναι σαν να συντρώγεις με ένα σκύλο».
«Η σεξουαλική συνεύρεση μη Ιουδαίων είναι σαν την σεξουαλική συνεύρεση ζώων».
«Επιτρέπεται να αφαιρούμε την ζωή ενός μη Ιουδαίου».
«Είναι νόμος να αφαιρείται η ζωή όποιου δεν πιστεύει στην Τορά. Οι Χριστιανοί ανήκουν στους αρνητές της Τορά».
«Όποιος Ιουδαίος χύνει το αίμα ενός άθεου μη Ιουδαίου είναι το ίδιο σαν να κάνει θυσία στον Θεό».
Ουδόλως λοιπόν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη η καταστροφή της εκκλησίας από τους βανδάλους Ιουδαίους και η μη τιμωρία των υπαιτίων. Ας αναλογισθούμε όμως τι θα συνέβαινε αν σε κάποιο σημείο του πλανήτη καταστρεφόταν και καιγόταν ένας ναός των Ιουδαίων.
Η συγκεκριμένη εκκλησία που καταστράφηκε είχε χτιστεί σύμφωνα με την παράδοση στο σημείο εκείνο που ο Ιησούς έκανε ένα από τα θαύματα του, εκείνο του πολλαπλασιασμού των ιχθύων. Ως εκ τούτου ήταν ένα πολύ σημαντικό ιερό κτίσμα για τους απανταχού Χριστιανούς και η καταστροφή του έχει και συμβολικό χαρακτήρα.
Επειδή με τις αναφορές μας αυτές, όπως και με άλλες, ίσως κατηγορηθούμε για αντισιωνιστές, τονίζουμε ότι ένας αντισιωνιστής δεν είναι κάποιος που μισεί τους Ιουδαίους, αλλά κάποιος που μισείται από αυτούς.
Γ. Λιναρδής
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: