Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΨΕΥΤΟΔΕΣΠΟΤΗΣ που νομιμοποιούσε ΛΑΘΡΟμετανάστες με εικονικούς γάμους και γλένταγε με ανήλικα…” (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

foto3

Παλαιοημερολογίτης «δεσπότης» νομιμοποιούσε λαθραίους κάνοντας εικονικούς γάμους με… ανύπαρκτες νύφες
 Στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκε άσεμνο υλικό με αγόρια
Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, ο πατέρας Ιάκωβος, κατά κόσμον Νικόλαος Γιαννακής, με τις κατηγορίες(σύμφωνα με τη δικογραφία που σχημάτισε η Ελληνική Αστυνομία), της παράνομης τέλεσης μυστηρίων ανάμεσα σε αλλοδαπούς και Έλληνες έναντι χρηματικής αμοιβής, γάμους τους οποίους φέρεται να τελούσε με πλαστές σφραγίδες, καθώς και για εικονικούς γάμους, αλλά και για πορνογραφικό υλικό που φέρεται να βρέθηκε στο κινητό του τηλέφωνο. Για τα «βρώμικα» βίντεο, αναμένεται η απάντηση από το εγκληματολογικό τμήμα της ΕΛΑΣ για το αν πρόκειται για πορνογραφία ανηλίκων ή ενήλικων αγοριών. Στην κατοχή του επίσης βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών, αδίκημα το οποίο παραπέμπει στην κατοχή παράνομων ουσιών. Μαζί του συνελήφθη και ένας Βούλγαρος, στου οποίου το κινητό βρέθηκε άσεμνο υλικό. Και οι δύο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα το πρωί της Τετάρτης.
foto2
Ποιος είναι ο Πατήρ Ιάκωβος
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο πατέρας Ιάκωβος ανήκει στους Παλαιοημερολογίτες, ή Γνήσιους Ορθόδοξους Χριστιανούς (Γ.Ο.Χ) ο οποίος πριν από πέντε περίπου χρόνια, σύμφωνα με εκκλησιαστική πηγή, είχε καθαιρεθεί από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Την ίδια εποχή, το 2010 δηλαδή, έφυγε για την Αυστραλία. Μάλιστα σε ανακοίνωσή της η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ανέφερε ότι ο Επίσκοπος που τοποθετήθηκε στην Αδελαΐδα εγκαλείται από την Εκκλησία της Ελλάδος για εγκατάλειψη της «εφημεριακής θέσης του». Σύμφωνα πάντα με την πηγή της εφημερίδας, ο Πατήρ Ιάκωβος γνωριζόταν με τους «αμαρτωλούς» ρασοφόρους Γιοσάκη(εμπλεκόμενος στο παραδικαστικό) και Ρένεση(έγκλειστος για παιδεραστία). Από την Αυστραλία, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο Πατήρ Ιάκωβος έφυγε για άλλες κοσμικές περιπέτειες.
foto3
 Πως λειτουργούσε το «κόλπο»
Ο ρασοφόρος-πάντα σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας- με τις γνωριμίες του, φέρεται να έβρισκε αλλοδαπούς οι οποίοι επιθυμούσαν να βγάλουν χαρτιά παραμονής στη χώρα. Επίσης έχοντας στην κατοχή του στοιχεία Ελλήνων υπηκόων κυρίως γυναικών (άγνωστο το πως)και με ψεύτικες σφραγίδες από διάφορες εκκλησίες της Αττικής, σύμφωνα με την δικογραφία, «επισημοποιούσε» τους εικονικούς γάμους. Οι αλλοδαποί πήγαιναν τα χαρτιά τους στο ληξιαρχείο και εξασφάλιζαν την παραμονή τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο παπάς έχει διαπράξει περισσότερους από 80 εικονικούς γάμους έναντι αδράς αμοιβής.
foto4
 Πως έγινε η σύλληψή του
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μια γυναίκα πήγε στον Δήμο προκειμένου να βγάλει ένα πιστοποιητικό. Εκεί ανακάλυψε ξαφνικά ότι ήταν παντρεμένη με έναν αλλοδαπό. Αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Μενιδίου και οι άντρες της Ασφάλειας μετά από έρευνες, ανακάλυψαν ότι ο κατηγορούμενος ιερέας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην απίστευτη σκευωρία. Αν και ο αυτοαποκαλούμενος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος (με το παλιό ημερολόγιο) συνελήφθη για τους εικονικούς και ψεύτικους γάμους, τελικά φέρεται όπως λένε οι πηγές, στο κινητό του να είχε και πορνογραφικό υλικό, το οποίο επιβαρύνει ιδιαίτερα την θέση του. Γι αυτά όμως θα αποφασίσει εισαγγελέας και ανακριτής.
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΛΙΑ ΚΟΥΖΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΗΣ
ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” – ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ 
Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός , ο οποίος προσποιούμενος τον ιερέα τελούσε, έναντι χρηματικής αμοιβής, γάμους μεταξύ ημεδαπών και αλλοδαπών
Συνελήφθη ακόμα ένας 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων
foto1
Συνελήφθη προχθές (23-6-2015) το μεσημέρι στην Καισαριανή, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αχαρνών, ένας 37χρονος ημεδαπός για τα αδικήματα της αντιποίησης θρησκευτικής αρχής, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, διευκόλυνση της παράνομης εισόδου ή εξόδου και μεταφοράς υπηκόων τρίτων χωρών από κερδοσκοπία, πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ταυτόχρονα συνελήφθη και ένας 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων.
Ειδικότερα, την 17-6-2015 προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών ημεδαπή η οποία κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια σύνταξης ηλεκτρονικώς της φορολογικής της δήλωσης, διαπίστωσε ότι φέρεται παντρεμένη με υπήκοο Σενεγάλης, τον οποίο όπως δήλωσε, ουδέποτε είχε παντρευτεί και δεν γνώριζε.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 37χρονος, από κοινού με άγνωστο αριθμό συνεργών του, προσποιούμενοι τους ιερείς με τη χρήση πλαστών σφραγίδων, σχετικών βιβλίων γάμου και εκκλησιαστικών εγγράφων, τελούσαν, έναντι χρηματικής αμοιβής, θρησκευτικούς γάμους, μεταξύ πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίως ημεδαπών, και υπηκόων τρίτων χωρών, κυρίως Αφρικανικών, οι οποίοι κατ’ αυτόν τον τρόπο εξασφάλιζαν την νόμιμη παραμονή στη Χώρα μας.
Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι έχουν τελέσει τουλάχιστον ενενήντα ένα (91) «γάμους», αμφιβόλου νομικής υπόστασης, στους περισσότερους εκ των οποίων οι «σύζυγοι» δε γνωρίζονταν μεταξύ τους.
 Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 37χρονου, καθώς και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ένα (1) κινητό τηλέφωνο με φωτογραφικό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
• Τριάντα δύο (32) ναρκωτικά δισκία.
• Έξι (6) σφραγίδες αμφιβόλου γνησιότητας.
• Δύο (2) πλαστικές μητροπολιτικές πινακίδες αμφιβόλου γνησιότητας.
• Ένα (1) tablet.
• Δύο (2) ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.
• Ένας (1) εξωτερικός σκληρός δίσκος.
• Ένα (1) USB.
• Επτά (7) cd.
• Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.
 Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
• Δύο (2) κινητά τηλέφωνα με βιντεοληπτικό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
• Φωτογραφικό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του 37χρονου, καθώς και για την συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: