Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Δώσανε τα χέρια Μέρκελ και Νταβούτογλου: Το Αιγαίο περνά μέσω ΝΑΤΟ υπό τουρκική κατοχή!

Δώσανε τα χέρια Μέρκελ και Νταβούτογλου: Το Αιγαίο περνά μέσω ΝΑΤΟ υπό τουρκική κατοχή!
Είχαμε προβλέψει εδώ και μήνες ότι η συνδιαχείριση του Αιγαίου από κοινού με τους τούρκους έχει ήδη συμφωνηθεί μεταξύ της εθνοπροδοτικής κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ και της συμπράξεως των «ευρωπαίων εταίρων» και της κυβερνήσεως Ερντογάν. Τελικώς, από ότι φαίνεται, η «μαύρη» στιγμή της επιβεβαιώσεως έρχεται μέσω... ΝΑΤΟ.
Η Μέρκελ βρέθηκε σήμερα στην Άγκυρα προκειμένου να συναντήσει τον τούρκο πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου. Στην συνάντησή τους αποφασίστηκε με πρόφαση την «προσφυγική κρίση» να παραδωθεί το Αιγαίο στους τούρκους υπό τη μορφή της «νατοϊκής βοήθειας».
Με λίγα λόγια, συντόμως στο Αιγαίο θα περιπολούν νατοϊκές δυνάμεις αντί των ελληνικών. Και επειδή η Ελλάδα κι η Τουρκία είναι από κοινού μέλη του ΝΑΤΟ και δεν πρόκειται να στείλουν οι μακρινές δυνάμεις ενισχύσεις, αυτό σημαίνει κοινές περιπολίες ελληνικής και τουρκικής ακτοφυλακής. Κοινώς σημαίνει ότι οι τούρκοι μπουκάρουν στο ελληνικό Αιγαίο ως εγγυητές.
Οι τούρκοι μέσω των «προσφύγων» και της τακτικής τους να στέλνουν τζιχαντιστές και λαθρομετανάστες στην Ελλάδα κατάφεραν τα εξής:
α) Παίρνουν την συνδιαχείριση του Αιγαίου
β) Θα εισπράξουν 5 - 9 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση
γ) Συντόμως με την «επίλυση» του Κυπριακού θα καρπωθούν το σύνολο των ενεργειακών κοιτασμάτων της περιοχής
Η Ελλάδα αντιστοίχως με την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» που εφαρμόζει η κυβέρνηση με την αποδοχή της «αντιπολίτευσης»... κέρδισε τα εξής:
α) Περίπου 1 εκατ. λαθρομετανάστες από την αρχή του έτους
β) Θα χρηματοδοτήσει την δημιουργία 5 τουλάχιστον Hot Spot
γ) Συντόμως θα έχει... δυσάρεστες εξελίξεις από τους τζιχαντιστές, οι οποίοι έχουν μπεί στην Ελλάδα μέσω των λαθρομεταναστευτικών ροών.
«Καζάν Καζάν» που έλεγε και ο Ερντογάν δηλαδή!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: