Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Η ανθελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παρέδωσε την χώρα στους λαθρομετανάστες: Εικόνες χάους σε όλη την επικράτεια!

Η ανθελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παρέδωσε την χώρα στους λαθρομετανάστες: Εικόνες χάους σε όλη την επικράτεια!
Όλη η Ελλάδα έχει μετατραπεί σεένα απέραντο "hot-spot", καθώς χιλιάδες λαθρομετανάστες έχουν εγκλωβιστεί στην χώρα μας ενόψει της απόφασης της Σλοβενίας, της Αυστρίας, των Σκοπίων, της Σερβίας και της Κροατίας να κλείσουν τα σύνορά τους.
Καθημερινά, λόγω της καλοκαιρίας, στα νησιά αποβιβάζονται τουλάχιστον 3000 λαθρομετανάστες και η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου.

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η κατάσταση στην Ειδομένη, καθώς οι τουλάχιστον 6000 λαθρομετανάστες που βρίσκονται σήμερα εκεί διαμαρτύρονται προκειμένου τα Σκόπια να ανοίξουν τα σύνορά τους. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς σήμερα το πρωί κατέπλευσε το επιβατικό οχηματαγωγό πλοίου Blue Star 1 το οποίο μετέφερε νέα "φουρνιά" λαθρομεταναστών, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά και το πλοίο με παράνομους μετανάστες από την Κω.

Εκτός ελέγχου και η κατάσταση στα "hot spots" και τα κέντρα υποδοχής, καθώς παντού είναι ασφυκτικά γεμάτα. Συγκεκριμένα στο Ελληνικό φιλοξενούνται 2.000 άτομα, στον Ελαιώνα 1.200, στο Σχιστό 1.200, ενώ στο λιμάνι του Πειραιά υπολογίζεται ότι βρίσκονται πάνω από 1.000 λαθρομετανάστες. Στη Βόρεια Ελλάδα στο κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών βρίσκονται 2.000, ενώ στον Βόλο, στον Σταθμό Εφοδιασμού Αυτοκινήτων του Αλμυρού παραμένουν για πέμπτη ημέρα περισσότεροι από τους 240 λαθρομετανάστες. Τέσσερα λεωφορεία βρίσκονται στο άτυπο hot spot της εθνικής οδού από την περασμένη Τρίτη, ενώ ένα πέμπτο έφθασε χθες το βράδυ από τη Λαμία.

Τέλος στην Καβάλα, στο εκθεσιακό-συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης», βρίσκονται από χθες το βράδυ 700 παράνομοι μετανάστες.

Η Ελλάδα αιμορραγεί από άκρη σ' άκρη, καθώς τα έργα και οι ημέρες της θλιβερής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πήραν σάρκα και οστά και είναι έτοιμα να διαλύσουν δια παντός την ήδη διαταραγμένη κοινωνική και εθνική δομή της χώρας.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: