Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Πλήθος κόσμου στην βιβλιοπαρουσίαση “Η Ελληνική Γεωπολιτική στον 21ο Αιώνα” του Κωνσταντίνου Αλεξανδράκη - Φωτορεπορτάζ, βίντεο

Πλήθος κόσμου στην βιβλιοπαρουσίαση “Η Ελληνική Γεωπολιτική στον 21ο Αιώνα” του Κωνσταντίνου Αλεξανδράκη - Φωτορεπορτάζ, βίντεο
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο η παρουσίαση του βιβλίου «Η Ελληνική Γεωπολιτική στον 21ο Αιώνα» του Συναγωνιστή Κωνσταντίνου Αλεξανδράκη.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Συναγωνιστής Γεώργιος Λιναρδής, ο οποίος επισκόπησε τα περιεχόμενα του βιβλίου, συνδέοντας τα ζητήματα που αναλύονται με την τρέχουσα επικαιρότητα και πραγματικότητα στην Ελλάδα.

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Αττικής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε εν τάχει στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και την εθνοπροδοσία που συντελείται με την αντισυνταγματική εισβολή νατοϊκών στρατευμάτων στην Ελληνική Επικράτεια, κατόπιν αιτήματος της τουρκίας. Ο Συναγωνιστής επίσης αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας, όπου η Χρυσή Αυγή κατακεραύνωσε τους πολιτικάντηδες και δεν άφησε να υπάρξει κοινοβουλευτική νομιμοποίηση της προδοσίας τους.

Κατόπιν τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής, Κώστας Αλεξανδράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα πρωταρχικά ερωτήματα που οδήγησαν στην συγγραφή του παρόντος πονήματος, αλλά και στην επικαιρότητα που αυτά έχουν σήμερα. Μία επικαιρότητα που δεν εδράζεται μονάχα στον τομέα της Ασφάλειας, των Εθνικών Θεμάτων και της Άμυνας, αλλά ακουμπάει τις ζωές όλων των Ελλήνων, αφού η γεωπολιτική επεκτείνεται σε όλους τους τομείς και επηρεάζει τα πάντα στο ελλαδικό προτεκτοράτο.

Στην εκδήλωση παρέστη και έλαβε τον λόγο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα αγωνιστεί ώστε η Ελλάδα να καταστεί επιτέλους ένα ελεύθερο κράτος που θα μπορεί να ασκεί τα κυριαρχικά του δικαιώματα.

Αναφέρθηκε δε και στην ανάγκη συγκρότησης νέων συμμαχιών στην εξωτερική πολιτική, αφού η Ελλάδα έχει βιώσει την απαξία των παρόντων συμμάχων της πολλάκις, αλλά και επειδή είναι γεωπολιτική επιταγή που απορρέει από την γεωγραφική θέση της χώρας μας.

Όπως τόνισε στην θέση που βρίσκεται η Ελλάδα μπορεί να βρίσκεται μόνο μία Ισχυρή Ανεξάρτητη Χώρα ή ένα προτεκτοράτο όπως σήμερα και η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για να πάψει η Ελλάδα να είναι το ψευτορωμαίικο.

Ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β' Αθηνών, Γεώργιος Γερμενής, μίλησε για την πνευματική παραγωγή της Χρυσής Αυγής και την ανάγκη να μεταλαμπαδευτεί σε όλους τους Έλληνες αυτή η γνώση, έτσι όλοι να γνωρίζουν τι ακριβώς γίνεται στην πολιτική σκηνή της χώρας και να μην μπορούν να τους κοροϊδεύουν οι πολιτικάντηδες.

Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό περί των ζητημάτων της Γεωπολιτικής, της κατάντιας της χώρας μας, αλλά και του λαμπρού μέλλοντος που περιμένει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό επί τη αναλήψει της διακυβέρνησεως της χώρας από μία πραγματικά εθνική κυβέρνηση.


Ακολουθούν οι ομιλίες των Συναγωνιστών:
Χαιρετισμός Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ομιλία Γ. Λιναρδή

Ομιλία Η. Κασιδιάρη
Ομιλία Κ. Αλεξανδράκη

Παρέμβαση Γ. Γερμενή 

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: