Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Άνανδρη, παρακρατική επίθεση σε σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα - Τράπηκαν σε φυγή οι κρανοφόροι


Η άνανδρη, παρακρατική επίθεση στον Διαμερισματικό Σύμβουλο της "Ελληνικής Αυγής" Ιωάννη Αλεξόπουλο είναι αποτέλεσμα της στοχοποίησης και της κατασυκοφάντησης της Παράταξής μας από το σύνολο των συστημικών, αντεθνικών δυνάμεων.
Όταν ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα και οι δημοτικές παρατάξεις που το εκπροσωπούν καθυβρίζουν συστηματικά την Χρυσή Αυγή, τους εκπροσώπους της, ακόμα και τους ψηφοφόρους της ως... "φασίστες και εγκληματίες", τότε είναι όλοι τους συνένοχοι στην εγκληματική επίθεση που έλαβε χώρα στο 3ο δημοτικό διαμέρισμα.
Για πρώτη φορά στα χρονικά, πολυμελής ομάδα κρανοφόρων και οπλοφόρων εισβάλλει σε συνεδρίαση συμβουλίου δημοτικής κοινότητας και επιτίθεται σε εκλεγμένο εκπρόσωπο των Αθηναίων πολιτών. Αν αυτή η οργανωμένη επίθεση είχε στόχο εκπρόσωπο οποιασδήποτε άλλης παράταξης, τώρα θα βοούσε το πανελλήνιο. Αντ' αυτού, απόλυτη σιγή από τους πάντες, συνωμοσία σιωπής, καμία επίσημη καταδίκη από τους δήθεν ευαίσθητους πολιτικούς μας αντιπάλους.
Οι δειλοί και άνανδροι κουκουλοφόροι έπρεπε να είναι πάνω από δέκα για να τολμήσουν να επιτεθούν σε έναν και μόνο συμπολίτη μας. Και πάλι όμως δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα.
Ο Ιωάννης Αλεξόπουλος αντιμετώπισε την επίθεση και οι κρανοφόροι τράπηκαν σε φυγή. Δεν είναι "γνωστοί-άγνωστοι", αλλά πασίγνωστα εγκληματικά στοιχεία με ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα, που καμία κρατική Αρχή δεν ενοχλεί, ώστε να εξυπηρετούν τον βρώμικο, παρακρατικό τους ρόλο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που μετά και την χθεσινή ύπουλη και άνανδρη επίθεση, οι αστυνομικές αρχές δεν προέβησαν σε καμία σύλληψη, ούτε καν σε μία προσαγωγή για το θεαθήναι.
Η Χρυσή Αυγή και η δημοτική παράταξη "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" συνεχίζουν ακόμα πιο δυναμικά τους εθνικούς αγώνες. Δεν μας πτοούν δέκα δειλά υποκείμενα που εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια του Συστήματος. Εδώ δεν κατάφερε να μας σταματήσει ένα ολόκληρο κράτος με τις φυλακές και με τις άνανδρες δολοφονίες νέων παιδιών. Ο Αγώνας για μία ελληνική Αθήνα, ο Αγώνας για μία ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα συνεχίζεται.
Ηλίας Κασιδιάρης
Ελληνική Αυγή για την Αθήνα

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: