Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!

Δεν έχει τέλος όπως φαίνεται το όργιο των διορισμών από την κυβέρνηση αφού η τοποθέτηση του Σταύρου Καραγκούνη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στον ΕΟΠΠΕΠ έχει άμεση σύνδεση με τον πρωθυπουργό. 
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος δεν είναι άγνωστος για τον πρωθυπουργό αφού η γνωριμία τους μετράει πάνω από δύο δεκαετίες.
Ήταν συμμαθητές στο Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων και διετέλεσε αντιπρόεδρος του 15 μελούς μαθητικού συμβουλίου με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα. 'Ηταν η εποχή των μαθητικών κινητοποιήσεων για τα μεταρρύθμιση της ΝΔ και του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου. Οι δύο άνδρες ήταν κολλητοί στα μαθητικά τους χρόνια. Από την πενταήμερη εκδρομή του σχολείου μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες. Οι δύο άνδρες διατήρησαν την φιλία τους και τα επόμενα χρόνια αφού ο Αλέξης Τσίπρας είχε δώσει το παρών και στη βάφτιση του γιου του Στ. Καραγκούνη. Η φιλική τους σχέση μάλιστα ήταν και η αιτία για την οποία θεωρήθηκε φαβορί στην Αιτωλοακαρνανία.

(Αριστερά του πρωθυπουργού με το τζιν ο Στ. Καραγκούνης)

 Ο Σταύρος Καραγκούνης σπούδασε Γερμανική και Ισπανική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΑΠ.  Το 2006 εντάχθηκε στον ΣΥΝ και διετέλεσε μέλος της γραμματείας του τμήματος διεθνών σχέσεων, ενώ  υπήρξε  και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό στις εκλογές του 2009.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: