Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

ΟΧΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ… ΔΕΞΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΜΕ! ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΛΕΙ ΠΟΤΑΜΙ. ΟΒΕΡ;

1GREEK

Γράφει ο Αντίοχος
Ε, λοιπόν, yes! Ο (αντιπρόεδρος) Μπουμπούκος, της… δεξιάς πτέρυγας της νουδούλας, άρχισε τα… ανοίγματα. Όχι βεβαίως προς την «δεξιά», αλλά προς το «κέντρο».
Έτσι, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», ο εν λόγω κύριος… παρενόχλησε (πολιτικά…) το Ποτάμι του Σταύρακα (και του Μπόμπολα…), απευθύνοντας δημόσια πρόσκληση στα στελέχη του Ποταμιού να συμπράξουν με την νουδούλα.
Ο κύριος αντιπρόεδρος (ε ρε μεγαλεία!) επικαλούμενος τη δική του εμπειρία στο ΛάΟΣ, υπονόησε ότι λόγω της πόλωσης τα μικρά κόμματα του «μεσαίου» χώρου θα συντριβούν και κάλεσε τον Σταύρακα «να σκεφθεί ενόψει του συνεδρίου του ότι την επόμενη εκλογική μάχη πρέπει να την δώσουμε όλες μαζί οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις έναντι του λαϊκισμού των κ. Τσίπρα και Καμμένου».
Γιατί άραγε ο αντιπρόεδρος Μπουμπούκος –προφανώς κατόπιν εντολής προέδρου φον Κούλη- έχει αναλάβει το… πολιτικό καμάκι στα «κεντρώα» κόμματα; Ελπίζοντας ότι δε θα δυσανασχετήσουν οι «δεξιοί», εφόσον τη δουλειά την κάνει ο… δικός τους!
(ΥΓ): Ναι, σοβαρολογώ, έτσι σκέπτονται στην νουδούλα – κι εδώ που τα λέμε πολύ καλά κάνουν, για να τους λακάνε οι αγνοί πατριώτες και να’ ρχονται στον φυσικό τους χώρο: στην Χρυσή Αυγή!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: