Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ξεχειλίζει η λαϊκή οργή: Αγρότες στο Μεσολόγγι ξήλωσαν την ταμπέλα των γραφείων του Σύριζα

Ξεχειλίζει η λαϊκή οργή: Αγρότες στο Μεσολόγγι ξήλωσαν την ταμπέλα των γραφείων του Σύριζα
Αγανακτισμένοι αγρότες στο Μεσολόγγι εισέβαλαν στα γραφεία του Σύριζα και «ξήλωσαν» την επιγραφή του κόμματος
Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι έξω από τα γραφεία του Σύριζα στο Μεσολόγγι, όταν αγρότες από το μπλόκο στο Κεφαλόβρυσο, ζήτησαν να ανέβουν στα γραφεία του κόμματος, για να παραδώσουν, όπως είπαν, ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
Όμως, η πόρτα της πολυκατοικίας που στεγάζονται γραφεία του Σύριζα ήταν κλειστή και οι αγρότες ζήτησαν να έλθει κάποιος να τους ανοίξει. Σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κώστα Πουρνάρα, μετά από λίγη ώρα στο σημείο μετέβη ένα μέλος του Σύριζα και πρότεινε στους αγρότες να παραδώσουν το ψήφισμα στο δρόμο. «Αρνηθήκαμε, διότι δεν μπορεί να γίνονται έτσι αυτά μέσα στο δρόμο και επιμείναμε να ανέβουμε στα γραφεία, χωρίς όμως να γίνει δεκτό το αίτημά μας» πρόσθεσε.

Οι αγρότες, μετά από λίγη ώρα έφθασαν έξω από τα γραφεία του Σύριζα ένα φορτηγό και τρακτέρ και αμέσως μετά ορισμένοι ανέβηκαν στο φορτηγό και στη συνέχεια στο μπαλκόνι των γραφείων του Σύριζα απ΄ όπου κατέβασαν την πινακίδα του κόμματος.




Στη συνέχεια οι αγρότες άφησαν προϊόντα έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας και αποχώρησαν.


Προηγουμένως, οι αγρότες είχαν μεταβεί στην μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, όπου παρέδωσαν προϊόντα, προκειμένου να διατεθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: