Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Η Χρυσή Αυγή στα μπλόκα των Θηβών: Οι Έλληνες αγρότες υψώνουν την σημαία της αντίστασης - 3 Βίντεο, φωτορεπορτάζ

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη, Ευάγγελο Καρακώστα και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση βρέθηκε στο μπλόκο των Θηβών όπου εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση της στους αγωνιζόμενους αγρότες.


Απονεμήθηκε συμβολικά στον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου φυτικής παραγωγής Θηβών, Ηλία Χατζηδούρο η Ελληνική Σημαία, καθώς οι Έλληνες αγρότες αυτήν την περίοδο υψώνουν περήφανα την σημαία της αντίστασης ενάντια στην εξαθλίωση και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου τόνισε για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή στηρίζει τα μπλόκα των αγροτών, γιατί η μόνη λύση για την Ελληνική Οικονομία είναι η στροφή στον πρωτογενή τομέα και η επιστροφή στην εθνική παραγωγή.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1
Ακολουθεί το ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας
Σε 24ωρο αποκλεισμό προχώρησαν από τις 10 το πρωί της Παρασκευής οι αγρότες της Θήβας. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μπλόκα το 90 σφράγισε μια ημέρα νωρίτερα. Το κυκλοφοριακό «μπλακ αουτ» στο 90 θα συνεχιστεί και το Σάββατο αφού οι παραγωγοί δηλώνουν αμετακίνητοι στη θέση τους να μην υποχωρήσουν μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου.
Το μπλόκο του 90 επισκέφθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή και στις δηλώσεις του τόνισε πως η ελληνική οικονομία μπορεί να ανακάμψει μόνο στηριζόμενη στον πρωτογενή τομέα.



http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: