Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Η Χρυσή Αυγή τίμησε στη Σπάρτη τους ήρωες των Ιμίων! (ΦΩΤΟ)

s1

Η Χρυσή Αυγή με τις Τοπικές Οργανώσεις Σπάρτης και Μάνης τίμησε και εφέτος την Κυριακή 7 Φεβ 2016, στη Σπάρτη στο μνημείο του υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου τους ήρωες πεσόντες αξιωματικούς των Ιμίων.
Η εκδήλωση τιμής και μνήμης άρχισε με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων εκ μέρους της Χρυσής Αυγής και του Αρχηγού Νικολάου Μιχαλολιάκου από τους γραμματείς των Τοπικών Οργανώσεων, Κατράκη Χρήστο και Μπουτεράκο Βασίλειο.
s2
Στη συνέχεια έγινε προσκλητήριο νεκρών και ακολούθησαν ομιλίες από τους γραμματείς πού αναφέρθηκαν στο χρονικό της τραγωδίας και της ηρωικής απώλειας τη νύχτα της 31 Ιανουαρίου 1996 στα Ίμια των τριών αξιωματικών Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού.
s3
Τονίστηκε ο ρόλος των πολιτικών και όλων των προδοτικών και ανθελληνικών κυβερνήσεων στην αντιμετώπιση και απαξία όλου του τραγικού γεγονότος και των πεσόντων αξιωματικών διαχρονικά από τότε μέχρι σήμερα σε αντίθεση με τη στάση της Χρυσής Αυγής που από την πρώτη στιγμή ανέδειξε το θέμα και ανελλιπώς κάθε χρόνο τιμά τους ήρωες πεσόντες και στα πρόσωπα αυτών όλους τους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για το Έθνος.
s4
Η εκδήλωση έκλεισε τηρώντας ενός λεπτού σιγή, με την απαγγελία του Εθνικού ύμνου και του ύμνου της Χρυσής Αυγής.
Το παρόν πλην των Λακώνων εθνικιστών έδωσαν και οι Αρκάδες με την Τ.Ο. Τριπόλεως και το γραμματέα της Απόστολο Μπέλμπα. Οι παρευρισκόμενοι με εθνική υπερηφάνεια και ενθουσιασμό αναφώνησαν
Ζήτω το Έθνος
Ζήτω ο Αρχηγός
Ζήτω η Χρυσή Αυγή
και έδωσαν όρκο τιμής ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για μία μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα.
Με εκτίμηση
Μπουτεράκος Βασίλειος
Γραμματέας
Τ.Ο Μάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: