Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ... ΨΑΧΝΕΙ Η ΕΥΠ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Προφυλακιστέοι μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης τους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης, κρίθηκαν σήμερα οι δύο συλληφθέντες για παράνομη οπλοκατοχή και κατηγορούμενοι για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση.

Οι δύο άνδρες απολογήθηκαν κεκλεισμέων των θυρών το πρωί στον ανακριτή Αλεξανδρούπολης επί 3 ώρες με διευρυμένο κατηγορητήριο, καθώς αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση της κατοχής όπλων και της κατοχής από κοινού ειδών πολεμικού υλικού, με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ανέφεραν ότι πιστεύουν στο Ισλάμ αλλά είναι ειρηνιστές. Τα δύο μαχαίρια τα αγόρασαν από ένα πλανόδιο στην Αθήνα και τα δύο στην τιμή τους ενός, και όσον αφορά τον αορτήρα πολεμικού όπλου που έφεραν στις αποσκευές τους υποστήριξαν ότι είναι μέρος του εξοπλισμού που χρησιμοποιούν για τη διαβίωσή τους στη φύση. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν επιδίωξαν να πάνε στην Τουρκία για τουρισμό επιλέγωντας και το χωριό Πέπλο τυχαία ως τελευταίο τόπο επίσκεψης στην Ελλάδα και επέμειναν στην άρνηση των κατηγοριών που τους αποδίδουν. Ωστόσο δεν απάντησαν για ποιόν λόγο έσβησαν εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις στα κινητά τηλέφωνά τους.

Αυτή τη στιγμή κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης μέχρι να αποφασιστεί σε ποια φυλακή θα μεταφερθούν.



Μεταξύ των τηλεοπτικών συνεργείων που μετέβησαν στην Αλεξανδρούπολη για την κάλυψη του θέματος ήταν το γαλλικό πρακτορείο, το Associated Press, καθώς και σουηδική αποστολή.

------

Στα δικαστήρια Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκαν οι τζιχαντιστές που συνελήφθησαν στο ΚΤΕΛ
Αλεξανδρούπολης, ενώ η ΕΥΠ ψάχνει ακόμα και αυτή την ώρα που έμειναν και με ποιους συναντήθηκαν το μοναδικό 24ωρο που έμειναν στη Θεσσαλονίκη πριν πάνε στην Αλεξανδρούπολη. Πάντως δεν αποκλείουν ο «Μάξιμος», να είχε έρθει σε επαφή με άτομα που ήταν στον πυρήνα τζιχαντιστών της Αλ-Κάιντα στα Βαλκάνια.
1ki1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: