Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Αποκάλυψη: απόπειρα δολοφονίας κατά του σύριου προέδρου Άσαντ κατά την κηδεία της μητέρας του!

110216 ASANTΡωσικά μίντια μεταφέρουν  την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, ότι διαπράχθηκε μια απόπειρα δολοφονίας κατά του σύριου προέδρου Bachar al-Assad.Τα πρόσωπα που ήταν παρόντα στην κηδεία της μητέρας του  al-Assad στοχεύθηκαν από ρουκέτες. Ο  Bachar al Assad ήταν παρών.
Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν ότι ένα κίνημα επονομαζόμενο «οι ελεύθεροι του al Cham » διεκδίκησαν τη ρίψη ρουκετών στην περιοχή Keradeha (al-Qardāḥah) στην Λαττάκια. Πολλές πηγές, σελίδες στο Facebook, είχαν αναφέρει ρίψη ρουκετών σε αυτήν την περιοχή.Εκτοξεύθηκαν περίπου 5 ρουκέτες και προκάλεσαν πολλούς νεκρούς.  Ο Bachar al-Assad διασώθηκε από απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. στην QerdahaΤο τρομοκρατικό κίνημα « Ahrar al-Sham » αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει βομβαρδίζοντας την πόλη  Qerdaha (al-Qardāḥah) τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και επιβεβαίωσε ότι στόχευσε την κηδεία της μητέρας του σύριου προέδρου της Anisa Makhlouf και το κονβόι Bachar al-Assad.
Μ΄ένα tweet ένα μέλος της υπηρεσίας τύπου της οργάνωσης «Ahrar al -Sham,» ο Abu al-Yazid Fnaz ανέφερε ότι  «στόχευσαν με πυραύλους  Grad και τραυμάτισαν και σκότωσαν. Όπως μας πληροφορεί το dimpenews.com, τα συριακά μίντια δεν αναφέρουν ειδήσεις σχετικά με την ταφή της Anisa Makhlouf, αλλά υπάρχουν δίκτυα που σημειώνουν ότι έγινε αποτυχημένη απόπειρα κατά της ζωής του σύριου προέδρου.
Οι σύριοι αντάρτες δήλωσαν χθες οτι τουλάχιστον τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν το  Σάββατο σε τεράστια έκρηξη στην Qardaha (al-Qardāḥah) στην επαρχία της Λαττάκια λίκνο της οικογένειας του Bachar al-Assad. Τα διεθνή μίντια συνυπολογισθέντος του ισραηλινού ραδιόφωνου « Reshet Bet » τη βραδιά 9 Φλεβάρη μετέφεραν ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας κατά του προέδρου της Συρίας Bachar al-Assad κατά τη διάρκεια της κηδείας της μητέρας του Anisa Mahluv,καθώς στοχεύθηκε από ρουκέτες η πομπή. Το Shems FM μετέφερε ότι τουλάχιστον 5 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν στην ζώνη της πόλης Kardaha (al-Qardāḥah) προς την πομπή Assad αλλά και πύραυλοι « Grad ». Σε κάθε περίπτωση ο Bachar al-Assad δεν τραυματίστηκε.
Ο πρόεδρος Άσαντ επέζησε δολοφονικής απόπειρας ενανατίον του μεταφέρει το Ramallah news.Την Δευτέρα η τηλεόραση του Al Mayadeen είχε αναφέρει ότι η πόλη  Qardaha στην επαρχία της Λαττάκια βομβαρδίστηκε με ρουκέτες.Σύμφωνα με τα μίντια υπήρξε ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες.  H Ahrar al Sham μια βασική οργάνωση της αντιπολίτευσης ανέλαβε την ευθύνη για την εκτόξευση πυραύλων κατά του convoy του σύριου προέδρου Bashar Assad κατά την διάρκεια της κηδείας της μητέρας του στην al-Qardaha την Δευετέρα μετέφεραν  συριακά μίντια την Τετάρτη.O Assad επιβίωσε από την απόπειρα δολοφονίας του αλλά 4 μέλη από το convoy του σκοτώθηκαν από την επίθεση με Grad πυραύλους.
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: