Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Συριζαίοι χλεύαζαν απλήρωτους συμβασιούχους που αγωνιούσαν για τα δεδουλευμένα τους - Έφεραν μέχρι και τα ΜΑΤ

Συριζαίοι χλεύαζαν απλήρωτους συμβασιούχους που αγωνιούσαν για τα δεδουλευμένα τους - Έφεραν μέχρι και τα ΜΑΤ
Φαίνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ αφού έγινε κυβέρνηση, τα στελέχη του μέχρι και οι υπουργοί του, έχουν χαράξει μια κοινή αντιλαϊκή γραμμή πλήρους εμπαιγμού του ελληνικού λαού.
Έτσι και σήμερα η παρουσία των συμβασιούχων των ΟΤΑ έξω απ' τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε τον εκνευρισμό του εκπροσώπου του κόμματος Πέτρο Καραγιώργο, ο οποίος σε έντονο διάλογο που είχε με τους εργαζόμενους έφτασε σε σημείο να τους πει ότι πήγαν να διαμαρτυρηθούν "για τις κάμερες", γεγονός που προκάλεσε την δίκαιη οργή των εργαζομένων οι οποίοι μεταξύ των άλλων απάντησαν στο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με έντονο ύφος: «Όταν φωνάζατε εσείς ήταν καλά ε; Τώρα δεν θέλετε. Εμείς θα φωνάξουμε»
Οι εργαζόμενοι που συγκεντρώθηκαν σήμερα απ' όλη την Ελλάδα κατέβηκαν για ακόμη μια φορά στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν καθώς παραμένουν απλήρωτοι από τον Οκτώβριο. Η διαμαρτυρία αυτή καταπνίγηκε όπως όλες εναντίον της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης, καθώς έπεσαν τηλέφωνα στην ΕΛ.ΑΣ και διμοιρίες των ΜΑΤ περικύκλωσαν το χώρο.

Οι διαδηλωτές όμως βρήκαν κλειστή και την πόρτα του υπουργείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης με την αναπληρώτρια υπουργό Θεανώ Φωτίου απούσα. Φαίνεται πως η κυρία Φωτίου σε παλαιότερη δήλωσή τους η οποία είχε παρομοιάσει τα σχέδια της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης με τα γεμιστά, ξέχασε να υπολογίσει πως και τα γεμιστά απαιτούν χρήματα για να αγοραστούν, χρήματα τα οποία το αρμόδιο υπουργείο δεν έχει καταβάλει στους συμβασιούχους εδώ και 6 μήνες.

«Φέρε τα λεφτά να φάμε γεμιστά» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι στην οδό Σταδίου, κρατώντας πανό στα οποία αναγράφονταν τα μηνύματα: «Όχι στην απόλυση των εργαζομένων» και «Ναι στη συνέχιση των κοινωνικών δομών».


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: