Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

BINTEO ΣΟΚ: Ξυλοδαρμός ηλικιωμένου από συμμορία λαθρομεταναστών στο μετρό του Μονάχου!

BINTEO ΣΟΚ: Ξυλοδαρμός ηλικιωμένου από συμμορία λαθρομεταναστών στο μετρό του Μονάχου!
Καθημερινές είναι πια οι εικόνες χάους και βίας στην Ευρώπη που προκαλούν οι "φιλήσυχοι" λαθρομετανάστες.
Στο Μόναχο λαθρομετανάστες ξυλοκόπησαν δυο Γερμανούς συνταξιούχους που επιχείρησαν να προστατέψουν μια νεαρή κοπέλα, την οποία παρενοχλούσαν μέσα στο βαγόνι του τρένου.
Ο άνθρωπος που κατέγραψε την σοκαριστική σκηνή αναφέρει: "Μια νέα κοπέλα δέχτηκε επίθεση στο Μετρό. Δύο άντρες παρενέβησαν και τότε πιάστηκαν στα χέρια. Αυτό συνέβη μέρα μεσημέρι στην καρδιά του Μονάχου. Ανέβηκα στο τρένο στον σταθμό Sendlinger Tor. Καθόμουν απέναντι από την κοπέλα. Πίσω της κάθισαν δύο μετανάστες και ένας από αυτούς άρχισε να την παρενοχλεί. Της είπε κάτι και τη ρώτησε γιατί δεν του απαντά στα γερμανικά. "Επειδή με ρώτησες στα αγγλικά" του απαντά εκείνη.
Νομίζω είχε βάλει το χέρι της επάνω στην πλάτη της. Γύρισε και κοίταξε προς το μέρος μου. Ο μετανάστης χτύπησε δυνατά το χέρι του στο παράθυρο. Υποθέτω ότι ήταν θυμωμένος που τον απέρριψε. Αρκετοί του φώναξαν να σταματήσει. Ένας από τους μετανάστες χάιδεψε χλευαστικά έναν επιβάτη που ήταν φαλακρός. Σηκώθηκε αμέσως και τότε ο μετανάστης τον άρπαξε από τον λαιμό. Η κατάσταση τέθηκε μετά από λίγη ώρα υπό έλεγχο και όταν φτάσαμε στον σταθμό κάλεσα την αστυνομία. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω".
Και αυτό είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες περιστατικά βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης των... καλοκάγαθων λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: