Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτη αλητεία από τον Μπογδάνο έβγαλε ομοφυλόφιλο και Εβραίο τον Σολωμό-ΒΙΝΤΕΟ

Κάποιος να τον μαζέψει! Ανιστόρητη υβριστική επίθεση Μπογδάνου στον εθνικό ποιητή Σολωμό - ΒΙΝΤΕΟ
Ο παρουσιαστής της συμφοράς με τον αποτυχημένο γάμο σε χρόνο ρεκόρ, ο παριστάνων τον «άνετο και ωραίο» με ένα ψευτομάγκικο στυλ της κακιάς ώρας, ο έχων το απωθημένο του τραγουδιστή, ο σεσημασμένος υβριστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θεώρησε ότι θα «εντυπωσιάσει» ξανά τα πλήθη με το να υιοθετήσει μέσα από την καταρρέουσα  σε παρακολούθηση τηλεοπτική εκπομπή του τις αποτυπωμένες ανοησίες ενός άλλου ξεπεσμένου περιθωριακού για τον Εθνικό μας Ποιητή Διονύσιο Σολωμό.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, και με το γνωστό ύφος χαζοχαρούμενου «εξυπνακισμού», ο Μπογδάνος (γιατί γι’ αυτό το «νούμερο» γίνεται ο λόγος) είπε στον ΣΚΑΙ ότι ο Διονύσιος Σολωμός ήταν εβραίος, ομοφυλόφιλος, αλκοολικός και μασόνος. Και όλα αυτά, φυσικά, χωρίς καμία αναφορά σε κάποια αξιόπιστη ιστορική πηγή, αλλά στα όσα έγραφε κάποιος «ιδιόρρυθμος», ο Ηλίας Πετρόπουλος.
Είναι πανεύκολο γι’ αυτόν τον κατά φαντασία «γκομενάκια» και ωραιοπαθή να θίγει την Ιστορία αυτού του Τόπου, υιοθετώντας την οποιαδήποτε ασύστολη βλακεία του κάθε παρακμιακού που παριστάνει ανεπιτυχώς τον ιστοριοδίφη. Έτσι κι αλλιώς, είναι οφθαλμοφανές ότι μπορείς να κατακρεουργείς την Ιστορία και τους Ήρωες αυτού του Τόπου χωρίς να δίνεις λογαριασμό πουθενά.
Το είδαμε στην καταστροφή της Σμύρνης που έγινε «συνωστισμός», στον Χορό του Ζαλόγγου που μετετράπη σε «εθνικό μύθο», στην Γενοκτονία των Ποντίων που μειώθηκε η αξία της με τον τίτλο «εθνοκάθαρση» κ.τ.λ. Η απόδοση ανυπόστατων χαρακτηρισμών στον Διονύσιο Σολωμό αποτελεί ένα ακόμη τυπικό δείγμα της αντεθνικής σαπίλας που διέπει τον δημόσιο βίο της Χώρας.
Όσο για τον «εξυπνάκια» που υιοθέτησε από την εκπομπή του τις ύβρεις για τον Σολωμό, θα μπορούσαμε να πέσουμε στο επίπεδό του και να ασχοληθούμε με τα διάφορα «πιπεράτα» κουτσομπολιά πεζοδρομιακού χαρακτήρα που κυκλοφορούν στην πιάτσα γι’ αυτόν. Δεν θα το κάνουμε, όμως, ακριβώς γιατί δεν πιστεύουμε στην ψιθυρολογία και τις «αποκαλύψεις» χωρίς χειροπιαστά στοιχεία, ακόμη και αν αυτές αφορούν υβριστές της Ιστορίας της Ελλάδας και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Τον αφήνουμε στις απατηλές ψευδαισθήσεις του που ενισχύονται καθημερινά μπροστά σ’ έναν καθρέφτη…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: