Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκίνησαν οι εργασίες στη Σίνδο: Παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών οι Στρατιωτικοί - Ξεσηκώνονται οι κάτοικοι! Σοκαριστικές εικόνες

Ξεκίνησαν οι εργασίες στη Σίνδο: Παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών οι Στρατιωτικοί - Ξεσηκώνονται οι κάτοικοι! Σοκαριστικές εικόνες
Σε όλη την Ελλάδα ξεσηκώνονται οι κάτοικοι, όπου δηλαδή η κυβέρνηση επιχειρεί να στήσει στρατόπεδο φιλοξενίας λαθρομεταναστών (κυρίως) και προσφύγων. Τώρα, έρχεται η σειρά των κατοίκων της Βορείου Ελλάδος να διαμαρτυρηθούν στο ενδεχόμενο αυτό. Σε μια περιοχή που ήδη είναι γκέτο Ρομά και παλιννοστούντων βρίσκεται το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά, όπου θα στηθεί το στρατόπεδο φιλοξενίας. Από χτες άρχισαν οι εργασίες καθαρισμού των κτιρίων και του αύλειου χώρου με τη συμμετοχή στρατιωτών. Όμως, οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή είναι αναστατωμένοι και φέρονται αποφασισμένοι να αντιδράσουν.
Μάλιστα, χτες δυο σχολεία στη Σίνδο προχώρησαν σε κατάληψη, με τους μαθητές να διαμαρτύρονται για το στρατόπεδο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα. Οι κάτοικοι λένε ότι ολόκληρη η περιοχή τους είναι ήδη υποβαθμισμένη, εξαιτίας της φυλακής, του οικισμού Ρομά στην Αγία Σοφία, των Ρομά και των παλιννοστούντων στο συγκεκριμένο στρατόπεδο. Τονίζουν, δε, ότι «εκεί που τους πάνε κινδυνεύουν οι πρόσφυγες. Όμως, στην Αθήνα οι ιθύνοντες μέσω Google επιλέγουν τα σημεία, και όχι επειδή γνωρίζουν». Όπως αναφέρουν, η περιοχή πέριξ του πρώην στρατοπέδου είναι κυριολεκτικά… άβατο εξαιτίας του πληθυσμιακού μείγματος και οι περισσότεροι δεν περνούν από εκεί βράδυ ούτε με το αυτοκίνητό τους.
Η ανακοίνωση, μάλιστα του ανεκδιήγητου αναπληρωτή υπουργού για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ότι το στρατόπεδο θα είναι «ανοικτού τύπου» ( θα φυλάσσεται από την αστυνομία και οι διαμένοντες σ΄αυτό  θα μπορούν ανά πάσα ώρα να βγαίνουν απ΄αυτό), έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής. Άλλη, λοιπόν, μια ακόμη περιοχή της Ελλάδος, όπου οι κάτοικοι αντιδρούν έντιμα, υπερήφανα και νόμιμα στην απόφαση της κυβέρνησης να μετατρέψει τον τόπο τους σε αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών, με ό,τι κινδύνους κι αν συνεπάγεται αυτό για την δημόσια ασφάλεια και υγεία.
Πίσω από τις καθεστωτικές διακηρύξεις απάτης των «Νόμπελ Ειρήνης» υπάρχει η σαφής άρνηση των Ελλήνων σ΄όλη την Χώρα να μετατραπεί η περιοχή και ο Τόπος τους σε πεδίο κοινωνικών πειραματισμών με ανθρώπους μεταφερόμενους από άλλες χώρες που θα συνωστίζονται μέσα σε κατασκευάσματα, μόνο και μόνο για να εξυπηρετούνται οι ξεπερασμένες (αλλά πάντοτε επικίνδυνες ιδεοληψίες) των διεθνιστών του συστήματος.
Γιώργος Μάστορας
Υ.Γ. Να υπενθυμίσουμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν η μόνη η οποία αντέδρασε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας στις 2 Φεβρουαρίου, στην πρόθεση της κυβέρνησης για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στη Σίνδο.
Υ.Γ. 2: Οι εργασίες για την κατασκευή του καταυλισμού λαθρομεταναστών ήδη ξεκίνησαν. Οι Έλληνες Στρατιώτες και Αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού τέθηκαν ήδη στην υπηρεσία των λαθρομεταναστών με διαταγή Καμμένου. Δείτε σοκαριστικές εικόνες:




http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: