Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ιρακινός με κλεμμένο διαβατήριο από το ισλαμικό κράτος έκανε βόλτες με το αεροπλάνο - Συνελήφθη τυχαία στο «Ελ. Βενιζέλος»

Ιρακινός με κλεμμένο διαβατήριο από το ισλαμικό κράτος έκανε βόλτες με το αεροπλάνο - Συνελήφθη τυχαία στο «Ελ. Βενιζέλος»
Κράτος - λοταρία έχει μετατραπεί η Ελλάδα, καθώς όπως δείχνουν τα γεγονότα αλλοδαποί που έχουν ύποτπτες σχέσεις με το ισλαμικό κράτος κάνουν ανενόχλητοι βόλτες στην χώρα και συλλαμβάνονται κατά τύχη από τις αστυνομικές αρχές.
Μετά τους δυο τζιχαντιστές που συνελήφθησαν τυχαία στην Αλεξανδρούπολη από την ομάδα ΔΙΑΣ, στην λίστα των κατά τύχη συλλήψεων προστίθεται και ένας 37χρονος Ιρακινός.
Πιο συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»  ο εν λόγω Ιρακινός πιάστηκε να έχει διαβατήριο από την πατρίδα του, το οποίο ήταν κλεμμένο από το Ισλαμικό Κράτος. Το διαβατήριο είχε ακυρωθεί από τις αρχές του Ιράκ και συμπεριλαμβανόταν στα κενά ιρακινά διαβατήρια, τα οποία είχαν κλαπεί από την τρομοκρατική οργάνωση, από κέντρο πολιτών στην ιρακινή επαρχία Nineveh.
Στην κατάθεσή του, δήλωσε πως παρέλαβε το διαβατήριο μέσω ταχυδρομείου από την πατρίδα του, έχοντας στείλει μόνο μια φωτογραφία σε έναν συγγενή του. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο συγκεκριμένος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές καθώς δεν μπορούσε να βγει από τη χώρα λόγω απαγόρευσης εξόδου που του είχε επιβληθεί μετά από εμπλοκή του σε υπόθεση trafficking. Tέλος, όπως έγινε γνωστό, ο 37χρονος λαθρομετανάστης κάνοντας χρήση του πλαστού αυτού εγγράφου του, ανενόχλητος ζει εργάζεται μόνιμα στην Ελλάδα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: