Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Οι Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες και τα funds και οι πολιτικοί θησαυρίζουν!

 

Δημοσιεύτηκαν και φέτος τα στοιχεία για το πόθεν έσχες των πολιτικών και, χωρίς να αποτελεί καμμία εντύπωση πια, διαπιστώθηκε ότι οι πολιτικοί μα κατάφεραν να αυξήσουν εισοδήματα και ακίνητα. 

Βάσει των δηλώσεων η σύζυγος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη αγόρασε οικία 251 τετραγωνικών μέτρων στο Νέο Ψυχικό έναντι του ποσού των 400.000 ευρώ, με το ετήσιο εισόδημα του ευρωβουλευτή ανέρχεται σε 224.850 ευρώ και της συζύγου του σε 22.665 ευρώ. Από τα ακίνητα τα έσοδα του ζεύγους είναι 47.000 ευρώ, μάλλον εννοούν αυτά που νοικιάζονται σε ΜΚΟ για να μένουν “μετανάστες”, ενώ ο ευρωβουλευτής έχει από χαρτοφυλάκιο αμοιβαίων κεφαλαίων 664.188 ευρώ και το ζευγος έχει κοινές καταθέσεις ύψους 700.000 ευρώ, αυτά τα ολίγα. 

Ψηλά στην λίστα εμφανίζεται και γαλάζιος βουλευτής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με 122 εγγραφές ακινήτων. Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για κτήριο γραφείων όπου το κάθε δωμάτιο έχει ξεχωριστή εγγραφή και, σύμφωνα πάντα με τον βουλευτή κατέχει το 11% της κυριότητας και ελπίζει να γίνει διόρθωση. 

Φυσικό είναι σε ένα κτήριο ή κτήρια γραφείων κάποια να ανήκουν σε έναν ιδιοκτήτη και άλλα σε άλλους, μπορεί να υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες. 

Όσο για το αναφερόμενο ποσοστό κυριότητας, 11%, αυτό φέρνει σε κάτι σαν έταιρεία στην οποία ανήκουν τα ακίνητα. 

Όλα αυτά τη στιγμή που ο ελληνικός λαός ζει με την ελεημοσύνη της κυβέρνησης και πανηγυρίζει όταν του παρουσιάζουν μείωση της ανεργίας κατά 0,5%. 

Ας αγοράζουν ακίνητα οι πολιτικοί την ώρα που προτρέπουν τους Έλληνες να γυρίζουν όλη την Ελλάδα για να βρουν φτημότερες τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: