Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Κ.Κ.Ε.: Το μεγαλύτερο Σταλινικό κόμμα της Ευρώπης! – Ελλάδα: Το τελευταίο Σοβιέτ της Μόσχας!

 

Κ.Κ.Ε.: Το μεγαλύτερο Σταλινικό κόμμα της Ευρώπης! – Ελλάδα: Το τελευταίο Σοβιέτ της Μόσχας 

Σε συνέντευξή του ο προλετάριος με το χρυσό ρόλεξ, Κουτσούμπας, δήλωσε ότι φιλοδοξεί και δεν απέχει αυτό και πολύ από την πραγματικότητα, να κάνει το ΚΚΕ δεύτερο κόμμα της χώρας. Αυτό όταν με την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ερχόταν πέμπτο και έκτο. Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι μαζί με τους αριστεριστές και τους αναρχικούς συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο για να μη γίνει το μνημόσυνο των δύο παλληκαριών, της Χρυσής Αυγής, που δολοφονήθηκαν άνανδρα από μπολσεβίκους εγκληματίες, έκανε και το ΚΚΕ. Ακόμη είναι γεγονός ότι από την συνεχή τριβή μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την δεύτερη θέση, δεν αποκλείεται τελικά ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο καταρρέει με την ηγεσία Κασσελάκη, να στραφεί προς το ΚΚΕ οπότε πράγματι είναι πιθανόν να διεκδικήσει την δεύτερη θέση και να γίνει η αξιωματική αντιπολίτευση στην βουλή.

Το γεγονός της κατάρρευσης σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα του περίφημου Κασσελάκη, παρ’ όλα τα πλούσια προσόντα του, δείχνει ότι η ελληνική κοινωνία διαθέτει ακόμη άμυνες κι αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα. Γιατί μη ξεχνάμε ότι όλοι και όλα μέσα στο Σύστημα και με αιχμή τα ΜΜΕ προβάλλουν κατ’ ουσίαν ένα πρότυπο ζωής, στο οποίο θαυμάσια ταιριάζει ο σημερινός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε μία χώρα που γνώρισε μία αιματηρή αλληλοσφαγή, την οποία ξεκίνησαν οι κομμουνιστές, έχουμε φτάσει να διαθέτουμε το μεγαλύτερο σταλινικό κόμμα της Ευρώπης! Και για το φαινόμενο αυτό υπάρχει ένοχος και έχει όνομα, είναι η Νέα Δημοκρατία. 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: