Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Έργο Κασσελάκη: Γκρινιάζει η Αχτσιόγλου, έφυγε ο Τζουμάκας μένει ο Τεμπονέρας!

 

Μοιάζουν σαν διασκευή, κακοπαιγμένη όμως, επεισοδιακών συνεδριάσεων κομμουνιστικών κομμάτων της Ανατολικής Ευρώπης που οδηγούσαν σε διασπάσεις με όχι πάντα ευτυχή κατάληξη για τους διαγραφέντες. Μόνο που στην περίπτωση της Proti Fora Aristera όσοι αποχωρούν βγαίνουν σε πρωϊνάδικα και μεσημεριανάδικα. Στον ΣΥΡΙΖΑ, οι «Προεδρικοί» καταθέτουν τροπολογία – «φρένο» στο δημοψήφισμα για τις διαγραφές, ενώ έντονο είναι το παρασκήνιο για το περιβόητο τηλεφώνημα του Στέφανο Κασσελάκη στην Έφη Αχτσιόγλου, με τη δεύτερη να διαψεύδει τον πρώτο, με αποτέλεσμα ένα μπαράζ διαρροών και από τις δύο πλευρές πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής. 

Δεν συμφωνούν ούτε για τα τηλέφωνα 

Χθες πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής ο Κασσελάκης τηλεφώνησε στην Έφη Αχτσιόγλου για να συζητήσουν, για να ηρεμήσει τα ιδιαίτερα τεταμένα πνεύματα, καθώς είχε πληροφορηθεί τι επρόκειτο να ακολουθήσει, εντούτοις η ίδια δεν ανταποκρίθηκε. Η γοητευτική αντίπαλος του εξ Αμερικής Προέδρου διέψευσε το τηλεφώνημα. «Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», φέρεται να διαμηνύει η ίδια. Απαντώντας, κύκλοι κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη διαμηνύουν ότι «δεν χρειάζονται διαψεύσεις, όταν υπάρχει η κλήση στις 11.32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο». 

Μένει η ομάδα Τεμπονέρα γιατί έχει ανάγκες η μέση Ελληνική οικογένεια 

Συνεχίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη της λεγόμενης ομάδας Τεμπονέρα όπως ανακοίνωσαν σε επίσημη δήλωσή τους, την οποία υπογράφουν Διονύσης Τεμπονέρας, ο Φώτης Λαμπρινίδης, ο Χάρης Τσιόκας και ο Χάρης Λαμπρίδης. 

Είμαστε μέλη, στελέχη, του συγκεκριμένου πολιτικού φορέα και δεσμευόμαστε συνειδητά από το καταστατικό του κόμματος, τις αποφάσεις των συνεδρίων, της ΚΕ, τις αρχές και τις αξίες της ανανεωτικής ριζοσπαστικής αριστεράς, του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Απόλυτη προτεραιότητα είναι για μας, είναι να ανταποκριθούμε στην κατάσταση ανάγκης που έχει περιέλθει η μέση Ελληνική οικογένεια. 

Ο… ακέφαλος ΣΥΡΙΖΑ 

«Η χθεσινή συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ονομαστεί ο,τιδήποτε άλλο εκτός από Συνεδρίαση ΚΕ Προοδευτικού Κόμματος. Πρωτοφανής πολιτική κατάπτωση. Το θράσος και η απάτη ξεπέρασαν κάθε όριο στην ομιλία των εκπροσώπων των εναπομεινάντων. Μεθοδεύσεις και ίντριγκες από το προεδρείο», καταγγέλλει ο Στέφανος Τζουμάκας στην επιστολή αποχώρησής του.

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: