Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Το “ΒΗΜΑ”, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι Ευρωεκλογές!

 



Σε άρθρο της η εφημερίδα το “ΒΗΜΑ” με τίτλο “Χρυσή Αυγή: “Εφιάλτες” επιστροφής πίσω από τα κάγκελα της φυλακής”, αναφέρεται στην μελλοντική από τον νόμο προβλεπόμενη αποφυλάκιση των καταδικασθέντων σε πρώτο βαθμό, μεταξύ και εμού, βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στους επόμενους μήνες.

Αναφέρουμε ότι από τους 57 καταδικασθέντες τελικά σήμερα στην φυλακή ευρίσκονται μόνο 11 μεταξύ των οποίων ο Ρουπακιάς, που έχει φάει ισόβια και οι υπόλοιποι έχουν αποφυλακιστεί. Στην φυλακή παραμένουν σαν “διευθυντές” της κατά φαντασίαν “εγκληματικής οργανώσεως” όλα τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων και εγώ.  Θυμίζουμε ότι κανείς από τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου δεν κατηγορείτε για κάποια πράξη, ούτε υπάρχουν αποδείξεις για εντολές για παράνομες πράξεις. Οι δικαστές φαίνεται έκριναν ότι με… τηλεπάθεια(!) οδήγησαν κάποιους να κάνουν παράνομες πράξεις, οι οποίοι όλοι σήμερα είναι ελεύθεροι! Όλα αυτά δείχνουν τον πολιτικό χαρακτήρα της διώξεώς μας.

Ένα από τα τμήματα του άρθρου έχει τίτλο “Ο Μιχαλολιάκος και οι Ευρωεκλογές”, στο οποίο αναφέρει ότι “σύντομα θα ζητήσει την αποφυλάκισή του και θα ηγείται της Χρυσής Αυγής”… Αυτό όμως δεν είναι δυνατόν, αφού με νόμο που έκανε ο διάδοχός μου στην νεολαία της ΕΠΕΝ, την νεολαία του Γεωργίου Παπαδοπούλου, Βορίδης, φρόντισε να μην έχω αυτή την δυνατότητα και έτσι άλλοι ηγούνται τώρα της Χρυσής Αυγής. Κάνοντας βρόμικο πόλεμο και επιχειρώντας να προκαταλάβει μία απαγόρευση συμμετοχής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις Ευρωεκλογές επιμένει ότι εγώ θα βρω τρόπο συμμετοχής σε αυτές και παραμένω ο ρυθμιστής της καταστάσεως.

Τι θέλει αλήθεια το “ΒΗΜΑ” και οι λοιποί επαγγελματίες “αντιφασίστες”; Να καταργηθεί ο νόμος; Να μείνουμε για πάντα στην φυλακή κατά παράβαση του νόμου; Γιατί τέλος πάντων μιλάει για “Εφιάλτη”, αφού όπως τόσες φορές έχει γράψει την Χρυσή Αυγή την εξόντωσαν πολιτικά;

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: