Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Η δικαιοσύνη, η περίπτωση του λαθρομετανάστη βιαστή και οι Χρυσαυγίτες!

 

Η δικαιοσύνη, η περίπτωση του λαθρομετανάστη βιαστή και οι Χρυσαυγίτες

Θολωμένο το πρόσωπο του λαθρομετανάστη βιαστή από τα συνένοχα για την εγκληματικότητα εις βάρος του λαού μας κανάλια. Είναι τα ίδια κανάλια που δεν έδειχναν θολωμένα τα πρόσωπα των Ελλήνων εθνικιστών με λευκό ποινικό μητρώο και παραβιάζοντας τον νόμο έδειχναν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με πρώτο τον συναγωνιστη Μιχαλολιάκο με χειροπέδες όταν αυτό ο νόμος το απαγορεύει.

Αλήθεια δε βρέθηκε ένας εισαγγελέας να κινήσει τις διαδικασίες ενάντια στις παρανομίες που έκαναν επι μήνες τα 45αρια των νταβατζήδων των ΜΜΕ που δολοφονούν χαρακτήρες; Δε βρέθηκε…

Ας έλθουμε τώρα στην περίπτωση του λαθρομετανάστη βιαστή στον οποίον είχε δώσει άδεια παραμονής το ελληνικό κράτος. Και ο οποίος πλήρωσε τη φιλοξενία της χώρας μας με παράνομες πράξεις αλλά η Ελλάδα των εθνομηδενιστων τον άφησε ελεύθερο μετά τη φυλακή που έκανε για να βιάσει και άλλες Ελληνίδες. Οι ίδιοι δικαστές ήταν που χωρίς να το πολυσκέφτονται προφυλάκιζαν και έριχναν χρόνια φυλακή σε Έλληνες εθνικιστές, σε Χρυσαυγίτες επειδή έκοβαν ψήφους από την πολιτική εξουσία που τους σέρνει και σέρνεται από αυτούς.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: