Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Ο Ευαγγελάτος, ο Σφακιανάκης και η Χρυσή Αυγή!

 

Ο Ευαγγελάτος, ο Σφακιανάκης και η Χρυσή Αυγή 

Με αφορμή την επιστροφή του τραγουδιστή κ. Σφακιανάκη, ο γνωστός Ευαγγελάτος έλαβε την αφορμή να ρίξει λάσπη στον δημοφιλή τραγουδιστή και σαν κερασάκι στην τούρτα έκανε και μία συκοφαντική και ψευδή αναφορά στην Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News» στο Mega, το οποίο αφορούσε την… εξαφάνιση του Νότη Σφακιανάκη, αλλά και την επιστροφή του ξανά στις πίστες και μάλιστα πολύ σύντομα!

Προλογίζοντας το σχετικό ρεπορτάζ ο γνωστός δημοσιογράφος έριξε και τη… βόμβα: «Είναι μία ιστορία ιδιαίτερη. Ένας αυτοδημιούργητος τραγουδιστής που έκανε μία εντυπωσιακή πορεία και μετά τη φανερή υποστήριξή του στη Χρυσή Αυγή και τη σύλληψή του για κατοχή ναρκωτικών, εξαφανίστηκε. Τώρα, σχεδιάζει την επιστροφή του στις πίστες, σε λίγες εβδομάδες από σήμερα»!

Και μετά από το 5λεπτο βίντεο για τον Σφακιανάκη, ο Ευαγγελάτος συμπλήρωσε: 

«Να σημειώσουμε, πως με βάσει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και τα μέλη αυτής της συμμορίας είναι στη φυλακή»!

Θα έπρεπε να ξέρει ο εδώ και πολλά χρόνια μόνιμος συκοφάντης της Χρυσής Αυγής Ευαγγελάτος ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, έχει πρωτόδικα καταδικαστεί με την πρόταση της Εισαγγελέως να είναι αθωωτική, και έχει το τεκμήριο της αθωότητος. Δεν υπάρχουν λοιπόν αποφάσεις της δικαιοσύνης, αλλά μόνον μία πρωτόδικη απόφαση. Αλλά τι να περιμένει κανείς από τον Ευαγγελάτο… 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: