Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Από υποψήφια του Μπακογιάννη εκπρόσωπος Τύπου των Σπαρτιατών!

 

Η Κορίνα Τριανταφύλλου, απόφοιτος Θεατρολογίας και Δημοσιογραφίας, είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος με απόφαση του προέδρου του Βασίλη Στίγκα. 

Το σημαντικό όμως είναι ότι η κ. Τριανταφύλλου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, συμμετείχε ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη, αντιπάλου του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας. 

Ο Μπακογιάννης εκτός από πολιτικός αντίπαλος του Κασιδιάρη είναι και φανατικός πολέμιος του. Αρκεί να θυμηθούμε ότι ήταν ο πρώτος απ’ όλους που μετά την απόφαση στην δίκη της Χρυσής Αυγής σφράγισε τα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα». 

Ενδιαφέρον θα έχουν και οι όποιες αντιδράσεις από στελέχη και, περισσότερο, από ψηφοφόρους των Σπαρτιατών αλλά και του Μπακογιάννη αφού η νέα εκπρόσωπος Τύπου ήταν και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). 

Το βιογραφικό της κ. Κορίνας

Η Κορίνα Τριανταφύλλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Θεατρολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και Δημοσιογραφία στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. Εργάστηκε σε τηλεοπτικούς σταθμούς ως παρουσιάστρια προγραμμάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Το 2012 στράφηκε στην Τέχνη, σπουδάζοντας Υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Βασίλης Διαμαντόπουλος» απ’ όπου είναι απόφοιτη υπό την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις και παραγωγές, εκ των οποίων πολλές ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Δραστηριοποιήθηκε παράλληλα και στον επιχειρηματικό τομέα. Αυτό στάθηκε η αφορμή να έρθει σε επαφή με ένα αξιοσημείωτο αριθμό ατόμων όπου ακόμη και σήμερα ανταλλάσσουν απόψεις και μοιράζονται τις ανησυχίες τους, ευελπιστώντας σ’ ένα ευοίωνο μέλλον. Άμεση και καθημερινή είναι επίσης η επικοινωνία της με τους ελεύθερους επαγγελματίες των τοπικών επιχειρήσεων του κέντρου της Αθήνας, όπου διατηρεί μαζί τους άρρηκτη επαφή, με σκοπό τη βελτίωση του επαγγελματικού και κοινωνικού βίου. Από τις 8 Φεβρουαρίου του 2022 είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης). 

Τέλος ο Χάρης Κατσιβαρδάς από Β’ Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος 

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι με απόφαση του Στίγκα, από χθες Πέμπτη 23η Νοεμβρίου 2023 τη θέση του Β’ Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», αναλαμβάνει ο Βουλευτής Β’ Πειραιώς, κύριος Αλέξανδρος Ζερβέας αντικαθιστώντας τον Βουλευτή Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών, κύριο Χαράλαμπο Κατσιβαρδά. 

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κύριος Ιωάννης Κόντης, παραμένει στη θέση του Α’ Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ». 

Διευθυντής της Κ.Ο. των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», ο Βουλευτής Ηρακλείου, Μιχαήλ Γαυγιωτάκης Χχρέη Διευθυντή της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» αναλαμβάνει ο Βουλευτής Ηρακλείου, Μιχαήλ Γαυγιωτάκης. 

Ο Δημοσιογράφος, Γεώργιος Γκόντζος, πρόεδρος της Προσωρινής Επιτροπής Δεοντολογίας Τέλος με απόφαση του Προέδρου της Κ.Ο. των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Βασίλειου Στίγκα, συνίσταται Τριμελής Προσωρινή Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία αποτελείται από τους Γεώργιο Γκόντζο, Αθανάσιο Κόκκινο και Παναγιώτη Διαμαντόπουλο.

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: