Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Με πληρωμένο ψευδομάρτυρα κρατούν στην φυλακή τον Δήμαρχο της Χειμάρρας Μπελέρη!

 

Με πληρωμένο ψευδομάρτυρα κρατούν στην φυλακή τον Δήμαρχο της Χειμάρρας Μπελέρη.

“O διευθυντής αστυνομίας της Χειμάρρας στην κατάθεσή του αποδέχτηκε ότι ο Ράμα χρηματοδοτήθηκε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην αστυνομία … Ο ψευδομάρτυρας θα καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών!”

Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους έγραψε η Αλβανία την Ελλάδα του Μητσοτάκη και την Ευρωπαϊκή Ένωση και συνεχίζει να κρατάει φυλακισμένο τον Έλληνα Δήμαρχο Χειμάρρας, ενώ η δίκη συνεχίζεται κατά του φυλακισμένου Δημάρχου της Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη. 

Σειρά είχαν οι καταθέσεις των μαρτύρων της εισαγγελίας. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι πρώτοι που καταθέσανε ήταν ο διοικητής της αστυνομίας Χειμάρρας και ο πολυσυζητημένος μάρτυρας Αρσέν Ράμα. Ο Ράμα, ο οποίος μεταφέρθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου υπό μέτρα ασφαλείας ζήτησε να καταθέσει και κεκλεισμένων των θυρών, διότι όπως ισχυρίστηκε, απειλείται η ζωή του και της οικογένειάς του.

Το αίτημά του έγινε δεκτό από το δικαστικό σώμα. Ο Ράμα αποτελεί τον μάρτυρα κλειδί στην υπόθεση για την εισαγγελία, επειδή ήταν το πρόσωπο που η αστυνομία πρώτα και εισαγγελία στη συνέχεια , είχαν προωθήσει στο περιβάλλον του Μπελέρη, πριν από τη σύλληψή του στις 12 Μαΐου. O διευθυντής αστυνομίας της Χειμάρρας στην κατάθεσή του αποδέχτηκε ότι ο Ράμα χρηματοδοτήθηκε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην αστυνομία και την εισαγγελία και ότι αυτό προβλέπεται από το νόμο.

Στη δίκη σήμερα καταθέσαν και δύο ψηφοφόροι οι οποίοι είπαν ότι τους υποσχέθηκαν χρήματα με αντάλλαγμα την ψήφο για τον Μπελέρη.

Είπαν ότι … “τους υποσχέθηκαν χρήματα” και ΟΧΙ ότι τους έδωσαν. Λόγια του αέρα δηλαδή, προφανώς στημένα ΨΕΜΑΤΑ, τα οποία φυσικά και δεν αποτελούν αποδείξεις.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: