Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Να κάνουμε “Έλληνες” τους λαθρομετανάστες μας προτείνει ο πρέσβης των ΗΠΑ κ. Τσούνης!

 

Να κάνουμε “Έλληνες” τους λαθρομετανάστες μας προτείνει ο πρέσβης των ΗΠΑ κ. Τσούνης!

Ωμή παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική κατάσταση της χώρας και στο μείζον πρόβλημα του δημογραφικού έκανε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Τσούνης. Η Ελλάδα έχει υποχρέωση να βοηθήσει να γεννηθούν περισσότερα Ελληνόπουλα και όχι να κάνει τους Αφρικανούς και τους Ασιάτες Έλληνες στα χαρτιά, γιατί μόνον στα χαρτιά μπορούν να γίνουν… Άλλωστε, η ίδρυση του Ελληνικού κράτους με την Επανάσταση του 1821 ξεκάθαρα αυτόν τον σκοπό είχε! 

Μιλώντας, λοιπόν, ο κ. Τσούνης στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: «Η Ελλάδα μετά VII: Ασυμμετρίες και εθνική ατζέντα».

Συγκεκριμένα είπε ότι όλοι οι λαθρομετανάστες πρέπει να γίνουν Έλληνες γιατί «Μπορεί να προκύψει ένας Γεραπετρίτης ή Βενιζέλος από αυτούς»!

ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

«Δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε 5, 10 έτη θα είναι Έλληνες», ανέφερε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Σε αυτή την κρίση περάσαμε από το “δεν μπορώ να βρω δουλειά” στο “δεν μπορείς να βρεις εργάτες”. Αυτό δεν ωφελεί μόνο την κοινωνία, αλλά πρέπει να γίνει. Ελπίζω ότι όλοι είμαστε μαζί, ευθυγραμμισμένοι, έθνη και ηγέτες για μια πιο τέλεια ένωση …” 

Δεν θα είναι μεγάλη απώλεια κύριε Τσούνη εάν δεν γεννηθεί ένας άλλος Γεραπετρίτης, που από το ΠΑΣΟΚ και τον Σημίτη θα γίνει άνθρωπος του Μητσοτάκη, ούτε ένας Βενιζέλος! Εθνική Ατζέντα δεν είναι να κάνουμε τους λαθρομετανάστες Έλληνες. Μη ξεχνάμε όμως ότι ο κ. Τσούνης είναι ελληνικής καταγωγής και έγινε ένας πολύ καλός αμερικάνος. Ας μη κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, γιατί δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ένας ασιατικής ή αφρικανικής καταγωγής θα γίνει καλός Έλληνας όπως έγινε αυτός καλός αμερικάνος. 

Εξάλλου είναι γνωστό ότι για πολλούς ελληνοαμερικανούς η Ελλάδα δεν είναι μία γη ποτισμένη με αίμα και Ιστορία, αλλά μόνο σουβλάκι-τζατζίκι και μουζάκα… 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: