Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Το μεγάλο ψέμα του Πολυτεχνείου και πως η προπαγάνδα αλλάζει την Ιστορική Αλήθεια…

 

Το μεγάλο ψέμα του Πολυτεχνείου και πως η προπαγάνδα αλλάζει την Ιστορική Αλήθεια…

Για το Πολυτεχνείο έχουμε γράψει άρθρα πολλά. Για τους χιλιάδες νεκρούς που δεν υπήρξαν ποτέ, για το τανκς που έριξε την πύλη του Πολυτεχνείου χωρίς να γραντζουνίσει ούτε έναν, για το ΚΚΕ, που επίσημα κατήγγειλε σαν προβοκάτσια των πρακτόρων της χούντας ό,τι συνέβαινε τότε στο Πολυτεχνείο και άλλα πολλά. 

Δεν θα ασχοληθούμε στο κείμενο αυτό με το τι συνέβη στην πραγματικότητα. Είναι γνωστό για όσους θέλουν να μάθουν την Αλήθεια. Θα ασχοληθούμε με τον τεράστιο ρόλο της προπαγάνδας στην διαστρέβλωση της Ιστορικής Αλήθειας. Απόδειξη για αυτήν την διαστρέβλωση είναι το γεγονός ότι με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, η εφημερίδα “TO BHMA”» δημοσίευσε μέτρηση της Metron Analysis με ενδιαφέροντα συμπεράσματα για το «ποιος έριξε τη χούντα». Στο ερώτημα ποια ήταν η συμβολή του Πολυτεχνείου στην πτώση της χούντας, ένα ποσοστό 81% απαντά «αρκετά/ πολύ» …

Έχουμε σοβαρές αμφιβολίες κατά πόσο είναι ακριβή τα στοιχεία της πολιτικής αυτής έρευνας. Πόσο μάλλον όταν διευθυντής της εταιρείας που έκανε την έρευνα είναι ένας γνωστός στο παρελθόν κομμουνιστής. Εάν πάντως είναι αληθή τα στοιχεία, τότε μιλάμε για τον εντελώς διαβρωτικό ρόλο της προπαγάνδας της αριστεράς στα πενήντα χρόνια από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, αφού ως γνωστόν το Πολυτεχνείο δεν έριξε καμία χούντα, αλλά έφερε το καθεστώς Ιωαννίδη, το οποίο ήταν ακόμη σκληρότερο ως προς τα κατασταλτικά μέτρα από το προηγούμενο. Μάλιστα, υπάρχουν και συνεντεύξεις αριστερών που ήταν στο Πολυτεχνείο, οι οποίοι έχουν παραδεχθεί ότι το Πολυτεχνείο δεν έριξε καμία χούντα και το μόνο που έκανε ήταν να φέρει αποσταθεροποίηση και να οδηγήσει την Ελλάδα στην τραγωδία της Κύπρου και την τουρκική εισβολή του Αττίλα.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: