Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Ο επόμενος πρωθυπουργός(;) Στουρνάρας και η ελληνοτουρκική “φιλία”!

 

Ο επόμενος πρωθυπουργός(;) Στουρνάρας και η ελληνοτουρκική “φιλία”

Με επίσημες δηλώσεις του ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, κάποτε στέλεχος της ΚΝΕ και στην συνέχεια εκλεκτός τόσο της Ν.Δ., όσο και του ΣΥΡΙΖΑ και προπαντός των τοκογλύφων των Βρυξελλών, θεωρεί ως απόλυτα θετική για την ελληνική οικονομία την μέχρι τώρα καλή πορεία διαπραγματεύσεων με την Τουρκία.

Θέλει καλές σχέσεις με την Τουρκία ο Στουρνάρας, από την οποία Τουρκία εισάγουμε τα πάντα και εξάγουμε μόνο τα προϊόντα των “νταβατζήδων”.  Τον Στουρνάρα τον οποίο δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον και πρωθυπουργό της χώρας με την σύμφωνη γνώμη και Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, αφού είναι ο εκλεκτός της Ευρώπης. Αυτό είναι πιθανό να προκύψει, αφού απ’ ό,τι φαίνεται τα κουκιά στις επόμενες εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν θα βγαίνουν… 

Βέβαια η Ν.Δ. προετοιμάζει αντεπίθεση στον Κασσελάκη, τον οποίο ό,τι και να λένε τον υπολογίζουν γιατί έχει λαμπρές συστάσεις και από ΗΠΑ, αλλά και από τον κόσμο της διαφορετικότητας. Για τον λόγο αυτό το Μαξίμου αποφάσισε να εξουδετερώσει τα πλεονεκτήματα του Κασσελάκη θέτοντας στην πρωτοπορία της αντεπίθεσης τον Πατέλη. Μετά ταύτα “εθνικόφρονες” και ευσεβείς θρησκευόμενοι ψηφοφόροι της Ν.Δ., χειροκροτήστε όλα για την κουτάλα.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: