Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Τώρα φέρνουν τους λαθρομετανάστες στην ίδια την Αθήνα κατευθείαν!

 

Τώρα φέρνουν τους λαθρομετανάστες στην ίδια την Αθήνα κατευθείαν!

Όπως έγινε γνωστό 60 Λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν από ταχύπλοο και διασκορπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτο Ράφτη για να αποφύγουν τη σύλληψη. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση και απ’ ό,τι φαίνεται πήγανε σε συμπατριώτες τους και ίσως και συγγενείς τους που ζουν στην ευρύτερη περιοχή και άντε να τους βρούνε… 

Αντί για Χίο, Σάμο και Μυτιλήνη, τώρα οι Τούρκοι μας τους φέρνουν κατ’ ευθείαν στην Αθήνα! Είχαμε και άλλη υπόθεση αποβίβασης λαθρομεταναστών στην Αττική όπως έγινε γνωστό.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε έγινε επιχείρηση αποβίβασης λαθρομεταναστών στην παραλία Χαμολιά στη Βραυρώνα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό το θαλαμηγό σκάφος είχε ξεκινήσει από το Τσεσμέ της Τουρκίας με προορισμό τις ακτές της ανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων των μεταναστών για τη μεταφορά τους, πλήρωσαν ο καθένας το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ.

Ο 37χρονος που συνελήφθη στην Αθήνα και φέρεται ως οργανωτής της εισόδου των 41 μεταναστών σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε δύο οικίες του παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χειρόγραφα σημειωματάρια και ατζέντες, καθώς και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς φέρεται επίσης να λειτουργούσε κατάστημα επί της Λιοσίων και μέσω αυτού να αναλάμβανε επιχείρηση μεταφοράς μεταναστών προς στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας από την Τουρκία.

Όχι μόνο ο διακινητής των λαθρομεταναστών είχε έδρα του στο κέντρο της Αθήνας, αλλά του είχε δώσει το ελληνικό κράτος και άδεια να έχει και κατάστημα για να κάνει καλά την δουλειά του…. Κατά τα άλλα “εθνικόφρονες της πεντάρας” ψηφίσατε Ν.Δ., που θα έδιωχνε σας έλεγε τους λαθρομετανάστες. 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: