Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Αμερικανοεβραίος καθηγητής: “Η Γάζα είναι σιωνιστικό σχέδιο για πλήρη έλεγχο της Παλαιστίνης.”!

 

Αμερικανοεβραίος καθηγητής: “Η Γάζα είναι σιωνιστικό σχέδιο για πλήρη έλεγχο της Παλαιστίνης.”

Ο αμερικανοεβραίος καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον Ρίτσαρντ Φαλκ δήλωσε:«Τα γεγονότα στη Γάζα λανθασμένα θεωρούνται διεθνώς αντίποινα στο έγκλημα που διέπραξε η Χαμάς σε βάρος αμάχων. Είναι μια επιχείρηση που εντάσσεται στο σιωνιστικό σχέδιο πλήρους ελέγχου όλης της Παλαιστίνης.”

Τα παπαγαλάκια των “νταβατζήδων” των ΜΜΕ αυτής της χώρας καρικατούρα, συνεχίζουν το παραμύθι περί νόμιμης αυτοάμυνας του Ισραήλ όταν αυτό συνεχίζει να βομβαρδίζει και να δολοφονεί παιδιά. Αντίθετη άποψη έχει ένας όχι Ισλαμιστής, ούτε “νεοναζί”, αλλά ένας Εβραίος καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου, ο οποίος δεν δίστασε να πει δημόσια την Αλήθεια σε συνέντευξή του:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ:

Η Χαμάς και το Ισραήλ έχουν διαπράξει αμφότεροι, σε αυτή τη νέα φάση των εχθροπραξιών, εγκλήματα πολέμου;

«Κατ’ αρχάς, το να κατηγορείς και τις δύο πλευρές, όταν ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται σε συνθήκες καθεστώτος απαρτχάιντ, είναι παραπλανητικό. Ο καταπιεστής δεν είναι το ίδιο με τον καταπιεζόμενο. Παρ’ όλα αυτά, ναι, η Χαμάς είναι όντως υπόλογη στο διεθνές ποινικό δίκαιο για τις θηριωδίες που διέπραξε κατά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου και πρέπει να τιμωρηθούν. Από την άλλη, τα αντίποινα του Ισραήλ είναι δυσανάλογα και παραπέμπουν σε πράξεις αντεκδίκησης, μη συνδεδεμένες πραγματικά με την αποκατάσταση της ασφάλειάς του. Το Ισραήλ έχει πολιτική ατζέντα, που συνίσταται στην ολοκλήρωση του σιωνιστικού σχεδίου πλήρους ελέγχου όλης της Παλαιστίνης.

Ο μεγαλύτερος χαμένος θα είναι οι ΗΠΑ

Ποιος θα είναι ο νικητής του πολέμου στη Γάζα, όταν τελειώσει;

«Είναι πιο εύκολο να πούμε ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος χαμένος, που θα είναι οι ΗΠΑ».


https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: