Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Το Μέτωπο Νεολαίας Ρόδου σε συγκέντρωση πολιτών ενάντια στην λαθρομετανάστευση!

 

Για πολλοστή φορά, το νησί της Ρόδου αντιμετωπίζει τις συνέπειες της κυβερνητικής προδοσίας. Αμέτρητοι λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει δρόμους και πλατείες μετατρέποντας το κέντρο της πόλης σε έναν απέραντο καταυλισμό. Σωροί από σκουπίδια, συνεχή επεισόδια στο λιμάνι ή έξω από κρατικές υπηρεσίες, και μια μάζα αφροασιατών, που καθιστά «απαγορευτική» την διέλευση παιδιών και γυναικών, συνθέτουν την εικόνα του νησιού εδώ και πολύ καιρό.

Κι όμως, η απάντηση της κυβέρνησης στους Έλληνες ουσιαστικά είναι «σκάστε και χωνέψτε το»! Αντί να προχωρήσει σε απελάσεις και προστασία των συνόρων, διασκορπίζει τους εισβολείς από τα νησιά σε ολόκληρη την Ελλάδα (ώστε να κάνει χώρο για τους επόμενους) και μόνο οι… κακές καιρικές συνθήκες ανακουφίζουν περιστασιακά τους κατοίκους. Το δε προεκλογικό αφήγημα περί «τάξης και ασφάλειας» καταρρέει, με τα Αστυνομικά Τμήματα των πληγέντων περιοχών να παραμένουν τραγικά υποστελεχομένα, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις. Προφανώς, οι βουλευτάδες της Νέας Δημοκρατίας δεν επιθυμούν να μετατεθούν αστυνομικοί των πολυπληθών προσωπικών συνοδειών τους, εκεί όπου μπορεί να «προκαλέσουν» τους εισβολείς ή να αποτελέσουν εμπόδιο στις κινήσεις των ΜΚΟ-διακινητών…

Πρώτος ο ανεκδιήγητος Καιρίδης (τον οποίο ο Μητσοτάκης έκρινε ιδανικό για το χρίσμα του υπουργού «μετανάστευσης και ασύλου»!) επιτέθηκε από τα τηλεοπτικά πάνελ σε διαμαρτυρόμενους πολίτες. Δήλωσε ότι «δεν ξέρει» από που έρχονται οι ροές λαθρομεταναστών ενώ συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση του έχει «εξαιρετική συνεργασία με την Τουρκία» επί του θέματος. Δεν πρόκειται για τίποτε περισσότερο από μια ξεκάθαρα παραδοχή ότι το φαινόμενο της εισβολής αλλοφύλων στην χώρα μας, μέσω Τουρκίας, είναι σε πλήρη συμφωνία με τα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, το Μέτωπο Νεολαίας Ρόδου έδωσε το «παρών» στο διαδικτυακό κάλεσμα πολιτών ενάντια σε αυτή την οργανωμένη αντικατάσταση πληθυσμού. Οι Συναγωνιστές βρέθηκαν έξω από το δημαρχείο του νησιού δίνοντας στην συγκέντρωση τον μοναδικό τόνο μαχητικότητας. Με σύνθημα «έξω όλοι οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα», ύψωσαν τα λάβαρα της μοναδικής Εθνικής Αντίστασης και τοιχοκόλλησαν σχετικό υλικό στο κέντρο της πόλης. Οι νέοι της Χρυσής Αυγής ήταν οι μόνοι που συμμετείχαν και σε αυτή την αντίδραση, ενώ οι πολιτικάντηδες με τις δήθεν πατριωτικές κορόνες αδιαφόρησαν επιδεικτικά, ελλείψει εκλογών…

Ήδη από την δεκαετία του ’80, το Κίνημα μας ήταν η μόνη φωνή που προειδοποιούσε για τον εθνικό κίνδυνο των λαθρομεταναστών. Σήμερα, είναι και πάλι η μόνη δύναμη που πρωτοπορεί όπου υπάρχουν Έλληνες με το θάρρος να αντιδράσουν!

Πηγή: antepithesi.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: