Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Ζελένσκι βλέποντας το τέλος του: «Ετοιμάζουν πραξικόπημα» – Μεντβέντεφ: «Μας ανακάλυψε»!

Ξέρει ότι είναι κοντά...

«Ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι ανησυχεί ότι σχεδιάζεται ένα νέο πραξικόπημα τύπου «Μαϊντάν» (σ.σ. το όνομα κεντρικής πλατείας στο Κίεβο) στην Ουκρανία προκειμένου να τον εκδιώξουν και λέει ότι η Ρωσία βρίσκεται πίσω από αυτά τα σχέδια».

Την είδηση αυτή αναμεταδίδουν τα δυτικά ΜΜΕ, λέγοντας παράλληλα πως οι αναφορές του Ζελένσκι έλαβαν χώρα μπροστά σε ξένους ρεπόρτερ.

«Λαμβάνουμε αυτές τις πληροφορίες από τις υπηρεσίες πληροφοριών μας και τους συνεργάτες μας», παραδέχθηκε.

Ο Ζελένσκι ισχυρίστηκε ότι η επιχείρηση, την οποία ονόμασε “Maidan-3”, φέρεται να σχεδιάζεται από τη Ρωσία για να πραγματοποιήσει…πραξικόπημα στην Ουκρανία.

Πρόσφατα, τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι υπάρχει ρήγμα μέσα στην ουκρανική άρχουσα ελίτ.

Συγκεκριμένα, επισημαίνουν τις διαμάχες μεταξύ του Ζελένσκι και των κορυφαίων στρατιωτικών, συμπεριλαμβανομένου του διοικητή των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, στρατηγού Valery Zaluzhny.

Φαίνεται πως η απόφαση των ΗΠΑ να «παγώσουν» επ’αόριστον τυχόν νέα αποστολή βοήθειας προς τους Ουκρανούς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο Κίεβο.

Ο «άσος» στο τρολάρισμα των δυτικών και δη του Ζελένσκι, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, δεν άφησε ασχολίαστες τις παραπάνω παραδοχές του Ουκρανού προέδρου.

Σε ένα ποστ γεμάτο ειρωνεία, από αυτά που μας συνηθίζει, έγραψε τα εξής:

«Ο επικεφαλής του Ukrobanderostan είπε ότι η Ρωσία ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια επιχείρηση που ονομάζεται “Maidan 3” στο Κίεβο, με στόχο την ανατροπή του.

Κόλαση…Αποκάλυψε το σχέδιο. Όλα ήταν κατά τα άλλα έτοιμα: οι σωστοί άνθρωποι, τόνοι όπλων και Ρώσοι φαρσέρ που καλούσαν τη γιαγιά Νούλαντ να μαγειρέψει πίτες για τους πραξικοπηματίες.

Θα πρέπει να προσαρμόσουμε νέες βάσεις τώρα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Είναι αξιοσημείωτο ότι το ίδιο το όνομα του πονηρού σχεδίου των Ρώσων, «Μαϊντάν 3», δείχνει ότι το Κίεβο έχει παραδεχτεί ότι τα δύο πρώτα μαιντάν δεν ήταν παρά πραξικοπήματα. Και όλες οι κουβέντες για τη νόμιμη βούληση του λαού δεν είναι παρά βλακείες».

https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: