Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Επίθεση ΛΑΣΠΗΣ από MEGA - Ευαγγελάτο κατά Χρυσής Αυγής (Βίντεο)

Επίθεση ΛΑΣΠΗΣ από MEGA - Ευαγγελάτο κατά Χρυσής Αυγής (Βίντεο)
Όπως γνωρίζετε το Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι η απόφαση για την δίκη της Χρυσής Αυγής θα εκδοθεί την 7η Οκτωβρίου. Κάποιοι όμως, βγάζουν αποφάσεις πριν το Δικαστήριο… χωρίς κανέναν σεβασμό και προς τους θεσμούς, αλλά και προς το τεκμήριο της αθωότητας.

Όπως για παράδειγμα στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, που κάποιοι πήραν την συχνότητά του χωρίς ποτέ να πληρώσουν τα χρέη του και αυτά ως γνωστόν συμβαίνουν σε κράτη όπως το Κογκό, η Ουγάντα και διάφορες μπανανίες της Λατινικής Αμερικής.

Στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, λοιπόν ο Ευαγγελάτος που τον έχουν αποκαλέσει όχι άδικα Εισαγγελάτο, έπαιξε τον ρόλο του δημόσιου κατήγορου. Μόνο που ο δημόσιος κατήγορος στην Δίκη μας, η Εισαγγελική αρχή, πρότεινε την αθώωση της Χρυσής Αυγής για την κατηγορία της εγκληματικής οργανώσεως.

Έτσι λοιπόν ο Ευαγγελάτος, που θα δώσει λόγο για αυτά που είπε στην Δικαιοσύνη, επικαλούμενος πηγές του ΚΚΕ, τον 902gr, κατηγόρησε μία κυρία από την Θεσσαλονίκη γιατί είχε την τόλμη να αντισταθεί στα δικτατορικά μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τόνισε μάλιστα με έμφαση ότι ήταν υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής, η οποία Χρυσή Αυγή, είπε ο Εισαγγελάτος, δεν είναι κόμμα, είναι εγκληματική οργάνωση!

Η συνέχεια θα δοθεί στα Δικαστήρια… Δείτε το βίντεο:

http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: