Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

«Ιστορική» η Συμφωνία των Πρεσπών για τους «Μακεδονομάχους» της ΝΔ

Την πίστη τους στην «ιστορική» Συμφωνία των Πρεσπών και στην ένταξη της «Βόρειας Μακεδονίας» και της Αλβανίας στην Ε.Ε., δήλωσαν οι τέως… «Βουκεφάλες» και νυν… Βορειομακεδονομάχοι στον αφέντη Πομπέο.

Ιδού η κοινή δήλωση ΗΠΑ-Μητσοτακιστάν, που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του το υπουργείο Εξωτερικών: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα επαναλαμβάνουν την υποστήριξή τους για την ένταξη όλων των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων σε ευρωπαϊκούς και διατλαντικούς θεσμούς σύμφωνα με την επιλογή των πολιτών τους. Τόνισαν τις προσπάθειες της Ελλάδας προς το σκοπό αυτό, σημειώνοντας τη συνεχιζόμενη συνάφεια της ιστορικής Συμφωνίας Πρεσπών και της επακόλουθης προσχώρησης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεπούς εφαρμογής της με καλή πίστη…».

Ξεφτίλες «Μακεδονομάχοι» ψηφοφόροι της Νουδού, ξέρουμε, ξέρουμε πως… εξαπατηθήκατε. Στις επόμενες εκλογές, που πάλι Νουδού θα ψηφίσετε, με τι άλλο θα… εξαπατηθείτε;

(ΥΓ): Μην ψάξετε πλέον να βρείτε την επίμαχη φράση «the historic Prespes Agreement» στην ιστοσελίδα του υπουργείου της εθνικής ξεφτίλας, γιατί την… έκρυψαν!

Μόλις ο mr. Tsipras συνεχάρη ειρωνικά -σε ομιλία του στη βουλή- τους… last years Μακεδονομάχους, γιατί αναγνώρισαν πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι «ιστορική» κι όχι «προδοτική», οι… κουμπαράδες της «εθνικοφροσύνης» την απάλειψαν από την κοινή ανακοίνωση, για να μην τη δει η εκλογική τους… πελατεία!

Και κατάπτυστοι, και ξεφτιλισμένοι, και κουτοπονηρόβλαχοι! Αυτοί είναι οι «εθνικόφρονες», η καταισχύνη της ελληνικής κοινωνίας!

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: