Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ψυχολογικός Πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται

 

Από το βράδυ της 7ης Ιουλίου του 2019 ξεκίνησε μια μαύρη επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Κατόρθωσαν με την βοήθεια βεβαίως πολλών λιγόψυχων και λιποτακτών, πριν ακόμη από την ημέρα των εκλογών, να κτυπήσουν το Κίνημα. Πίστευαν ότι το βράδυ εκείνο δεν θα εμφανιζόταν κανείς, εμφανίστηκε όμως ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος και είπε ότι ο αγώνας συνεχίζεται. Άφαντοι την ώρα εκείνοι οι πεμπτοφαλαγγίτες, που είχαν αγοραστεί για να πουλήσουν την Χρυσή Αυγή…

Ακολούθησαν πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα και όμως η Χρυσή Αυγή αντέχει και για τον λόγο αυτό το Σύστημα προβάλλει τον οποιοδήποτε είναι εναντίον της Χρυσής Αυγής, όποιος και εάν είναι αυτός … Το να κτυπάς την Χρυσή Αυγή είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο αυτής της χώρας, που δεν θέλει ένα ελεύθερο εθνικιστικό Κίνημα! Με κάθε μέσο, με Συνωμοσία Σιωπής, με πλήρη αποκλεισμό και στημένες δημοσκοπήσεις προσπαθεί η ΝΔ και όχι μόνο, ολόκληρο το Σύστημα να "εξαφανίσουν" την Χρυσή Αυγή και για τον σκοπό αυτό στρατολογούν και προβάλλουν τους πάντες... Το πρόβλημά τους είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η Ιστορία της και η Ιδεολογία της. Το έχουν κάνει και στο παρελθόν και ΑΠΕΤΥΧΑΝ! 

Ο Ψυχολογικός Πόλεμος (Ψ. Π.) είναι ιδιαίτερα σημαντικός τόσο στον πόλεμο, όσο και στην πολιτική, η οποία είναι άλλωστε μία μορφή πολέμου και αυτή. Σκοπός του να κάμψει το ηθικό του αντιπάλου και επί του προκειμένου να πείσουν με κάθε τρόπο ένα σημαντικό τμήμα του ελληνικού λαού, που πίστεψε και ακολούθησε την Χρυσή Αυγή, ότι η Χρυσή Αυγή πια δεν υπάρχει.

Αυτόν τον σκοπό εξυπηρετούν τα κόμματα τα δήθεν “εθνικιστικά”, που στήνει το Σύστημα, αυτό τον σκοπό εξυπηρετεί η συνωμοσία της σιωπής και ο πόλεμος αυτός κλιμακώθηκε συγκεκριμένα κατόπιν άνωθεν εντολών από τις αρχές Μαΐου του 2020 όταν διαπίστωσαν ότι η Χρυσή Αυγή κρατά σχεδόν ακέραιες τις δυνάμεις της… Τότε αποφάσισαν ο πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής να είναι απόλυτος και ολοκληρωτικός.

Μέσα στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου και στημένες δημοσκοπήσεις, όπως μία που δημοσιεύθηκε την Κυριακή που πέρασε σε μεγάλη εφημερίδα. Η Χρυσή Αυγή σε αυτήν δεν υπήρχε για τον απλούστατο λόγο ότι στο ερωτηματολόγιο δεν την είχαν καν συμπεριλάβει! Χειρουργείο κανονικό … Την δημοσκόπηση αυτή την μαγείρεψε ένας κομμουνιστής και ένας μεγαλοπαράγοντας οικονομικός, που πατρονάρει ΜΜΕ με στενούς δεσμούς στο παρελθόν με την οικογένεια Παπανδρέου και σήμερα στην υπηρεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πόλεμος που θα αντιμετωπίσουμε Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες είναι σκληρός, αλλά όπως και στο παρελθόν απέτυχαν με την Συνωμοσία της Σιωπής, τις αντισυγκεντρώσεις, τις σφαίρες και τις φυλακές να σταματήσουν το Κίνημά μας, έτσι θα αποτύχουν και τώρα! Όσους Ιούδες κι εάν στρατολογήσουν τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν! Η Τιμημένη Μαυροκόκκινη Σημαία με τον Μαίανδρο θα μείνει ψηλά!

Ι. Βαϊκόπουλος

http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: