Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Προς κάποιους που νόμισαν πως ξεμπέρδεψαν με την Χρυσή Αυγή...

Μετά τις τελευταίες εκλογές, το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών πολεμήθηκε από το σύστημα ακόμα περισσότερο απ’ ότι πριν!

Διότι, το σύστημα πέτυχε μεν τον πρώτο στόχο του, να μην είναι η Χρυσή Αυγή σ’ αυτή τη βουλή, αλλά υπάρχει και δεύτερος στόχος. Να μην αναγεννηθεί η Χρυσή Αυγή, διότι οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν από δω και πέρα (ανεργία στο φουλ, φτώχεια, δυστυχία και στο βάθος νέο Μνημόνιο, ξεπούλημα του Αιγαίου και εποικισμός της χώρας από λαθρομετανάστες) την ευνοούν.

Σε συνδυασμό βεβαίως με την αναμενόμενη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου, που θ’ ανοίξει νέους δρόμους!

Έτσι, διατηρείται η αυστηρή συνωμοσία σιωπής, εκτός όταν είναι να προπαγανδιστεί ο μύθος ότι η Χρυσή Αυγή… διαλύθηκε, κι έγιναν οι διασπάσεις από «αδύναμους κρίκους» – για την τελευταία, ο ευρωβουλευτής Κύρτσος ομολόγησε πως «ήταν μια μεγάλη επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη»!

Παρ’ όλα αυτά, η Χρυσή Αυγή δεν τελείωσε! Έτσι, σε δημοσκόπηση της Alco, η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει ποσοστό 1,8% – και με 11,9% αναποφάσιστους. Γνωστές βεβαίως οι μεθόδους… κοπτοραπτικής των εταίρων δημοσκοπήσεων, άρα το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι σίγουρα πάνω από 2% και οι προοπτικές διεύρυνσής του είναι υπαρκτές!

Προς όσους, λοιπόν, νόμισαν πως ξεμπέρδεψαν με την Χρυσή Αυγή, ας έχουν υπόψη τους πως θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!

http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: