Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Το “ΒΗΜΑ” κατά Χρυσής Αυγής, που δεν υπάρχει…

Το “ΒΗΜΑ” κατά Χρυσής Αυγής, που δεν υπάρχει…
Πλήρης η αμηχανία του Συστήματος. Προπαγάνδα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έβαλε λουκέτο για 14 ολόκληρους μήνες από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα και την ίδια στιγμή δημοσιεύματα ότι υπάρχει η ακροδεξιά βία στην Ελλάδα και ότι η ύπαρξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί τον παράγοντα κλειδί κι ότι μόνον μέσα στο 2019 διαπράχθηκαν τρεις σοβαρές ρατσιστικές επιθέσεις από μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Λάσπη και συκοφαντία και πλήρης παραλογισμός, γιατί αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει, πως η ύπαρξή της αποτελεί τον παράγοντα κλειδί;  Σας παραθέτουμε από το συκοφαντικό δημοσίευμα του Βήματος τα παρακάτω:

“BHMA: Πρώτη η Ελλάδα σε ακροδεξιά βία στη Δυτική Ευρώπη  (Anders Ravik Jupskas - Maik Fielitz)

“Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα παρατηρείται αύξηση της βίας από μέλη της ΧΑ, αυξημένη ακροδεξιά εγρήγορση στα νησιά καθώς και οργανωμένη δεξιά μαχητικότητα λόγω του Μακεδονικού. Συνεπώς, η ακροδεξιά βία σαφώς συνεχίζει να αποτελεί πρόκληση στη σημερινή ελληνική κοινωνία.

Πρόσφατη μελέτη του Κέντρου Ερευνών για τον Εξτρεμισμό (C-REX) του Πανεπιστημίου του Οσλο δείχνει ότι η Ελλάδα βίωσε περισσότερη ακροδεξιά βία κατά κεφαλήν το 2016-2019 από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Δυτικής Ευρώπης. Αν και οι νεκροί από αυτές τις επιθέσεις είναι λίγοι, σημειώθηκαν 3,1 σοβαρά βίαια περιστατικά ανά εκατομμύριο κατοίκους στην Ελλάδα έναντι 1,3 στη Γερμανία, 0,7 στην Ιταλία και 0,6 στη Βρετανία.
Η μελέτη βασίζεται στη βάση δεδομένων RTV που έχει αναπτύξει το C-REX, η οποία καλύπτει όλες τις σοβαρές ακροδεξιές επιθέσεις στη Δυτική Ευρώπη από το 1990…

Η ύπαρξη της νεοναζιστικής ΧΑ αποτελεί τον παράγοντα-κλειδί. Αν και το κόμμα εκπροσωπήθηκε στη Βουλή το 2012-2019, δεν έπαψε ποτέ να λειτουργεί σαν κίνημα που χαρακτηρίζεται από τη βία. Μόνο το 2019 σημειώθηκαν τέσσερις σοβαρές επιθέσεις από οργανωμένες ομάδες, από τις οποίες οι τρεις διαπράχθηκαν από μέλη της ΧΑ.”
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: