Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Σχετικά με μηνυτήρια αναφορά της “Πατριωτικής Αυγής” για την Δυτική Ελλάδα

Σχετικά με μηνυτήρια αναφορά της “Πατριωτικής Αυγής” για την Δυτική Ελλάδα

Το Φεβρουάριο του 2016 ο συναγωνιστής και περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος με την « Πατριωτική Αυγή», Ανδρέας Νικολακόπουλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία πρωτοδικών Πατρών εναντίον της δημοτικής αρχής για την έλλειψη μέτρων πυροπροστασίας στο πολυόροφο «Μέγαρο Λόγου και Τέχνης» επί της κεντρικής πλατείας των Πατρών, Βασιλέως Γεωργίου Α’.

Παρόλο που οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου είχαν ενημερώσει δήμαρχο και αντιδημάρχους από το 2014 για το πρόβλημα και είχαν εισηγηθεί την απαγόρευση εισόδου στο κτήριο σε μαθητές, πολίτες και εργαζόμενους η δημοτική  αρχή συνέχισε να παραχωρεί το κτίριο για εκδηλώσεις σε κάθε αιτούντα τη χρήση του.

Τελικά ο αρμόδιος αντ/ρχος Παναγιώτης Μελάς και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου παραπέμφθηκε σε δίκη για «έκθεση κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση» και καταδικάστηκε σε δεκάμηνη φυλάκιση.

Ο κομμουνιστής δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης προσπάθησε να τον απαλλάξει από το κατηγορητήριο αλλά δεν τα... κατάφερε!

Αξιοσημείωτο όμως είναι ότι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γρηγόρης Αλεξόπουλος σε δήλωσή του αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να καταδικάζεται αιρετός μετά από μήνυση του Ανδρέα Νικολακόπουλου της Χρυσής Αυγής! Υποσχέθηκε στον καταδικασθέντα ότι αυτός και η παράταξη του θα τον στηρίξουν στο εφετείο.

Δηλαδή η ζωή των ανθρώπων για τις αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις είναι υποδεέστερη του πολιτικού και κομματικού τους συμφέροντος!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: